Miten toimii agilen ammattilaisten oma yritys?

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Muu teknologia (Teams)

18.4.2023

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

Miten toimii agilen ammattilaisten oma yritys?

Kun kaksi ketterien menetelmien ammattilaista perustaa yrityksen, millainen siitä tulee? Miten ketteryyden perusarvot näkyvät arjessa? Syödäänkö yrityksessä omaan koiranruokaa, eli eletään omien oppien mukaisesti?

Taskmill Oy:n on perustanut kaksi ketteryyden asiantuntijaa vuonna 2018. Yritys on kasvanut vauhdikkaasti, ja meitä on jo parinkymmentä asiantuntijaa. 

Aikataulu:

8:45 - 9:00 Liittyminen webinaariin

9:00 - 9:30 Esitys

9:30 - 9:45 Aikaa kysymyksille

Haastateltavana on Taskmill Oy:n perustajat Elina Kervinen (CEO) ja Jutta Glad (COO)

Elina on kokenut ketteryyden asiantuntija sekä Taskmillin pidetty toimitusjohtaja. Elinalla on 15 vuoden mittava track record kehityshankkeiden vetämisestä piirrospöydältä maaliin vaihtuvin ketterin menetelmin. Hän omistautuu sataprosenttisesti etsimään asiakkailleen heitä parhaiten palvelevat ratkaisut ja mallit, ratkoen samalla organisaation tärkeitä haasteita. Elina on vienyt onnistuneesti ketteriä menetelmiä useille eri toimialoille vaikuttavin tuloksin ja on omiaan kristallisoimaan ketteryyden merkityksen myös johdolle.

Jutta on Taskmillin toinen perustaja ja COO. Jutan käytännön näkemys ketterästä metodologiasta säteilee tiimirajojen ulkopuolelle kirkastaen kaikkien ajatukset siitä, kuinka toimia osana tehokasta ketterää organisaatiota. Jutassa yhdistyy tehokkuus, tunneäly ja ketterien työkalujen rockstar! Hänellä on vahva kokemus ketterien projektien vedosta ja toimintamallien kehittämisestä.

Lue lisää Taskmillistä TÄÄLTÄ

Järjestäjä