Prince2 Agile - Miten hyödynnän ketteriä menetelmiä projekteissa?

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

24.8.2020

Maksuton webinaari
klo12.00-13.00

Ketterät menetelmät ovat osoittaneet tarpeellisuutensa. Toisaalta ainutlaatuisien tuloksien rakentaminen on syytä tehdä suunnitellusti ja valmistumispäivän omaaville kokonaisuuksille projektinhallinta on edelleen validi metodi tulosten saavuttamiseen. Miten nämä kaksi maailmaa, ketterät menetelmät ja systemaattinen tuloksen saavuttaminen kohtaavat? Miten molempien parhaita puolia voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla tuloksen saavuttamiseksi?

PRINCE2 Agile yhdistää ketterän toimintamallin tarkasti määriteltyyn PRINCE2®-projektinhallintakehykseen. Se tarjoaa ohjeita sekä PRINCE2: n että ketterän kehittämisen käytännölliseen soveltamiseen, jotta löydät projektillesi juuri oikean toteutustavan.

Tässä webinaarissa Wakarun pitkän linjan projektinhallinnan valmentaja Aaro Ollikainen kertoo miten ketterien menetelmien ja projektinhallinnan maailmat kohtaavat ja miten Prince2 Agile tarjoaa hyvän joukon hyväksi havaittuja tapoja johtaa projekteja ketteriä menetelmiä sopivassa määrin hyödyntöen.

Puhuja:

 

Puhuja

Aaro Ollikaisella on liki 20 vuoden kokemus yrityskohtaisista valmennuksista sekä liikkeenjohdon konsultoinnista viiden eri yrityksen riveissä. Hänellä on sekä Prince2, Scrum Master, IPMA C- että PMP-sertifioinnit ja lisäksi hän on sertifioitu business coach. Ennen konsulttiuraansa hän on toiminut mm. tutkijana ja koulutusalan kansainvälisissä yhteistyöprojekteissa sekä Helsingissä että Brysselissä. Aaro on julkaissut myös bisnesromaanin, fiktiomuotoisen oppikirjan projektijohtamisesta “Avain – muutosprojektista menestys”

 

 

Löydät Prince2 Agile valmennukset Oppiasta: https://www.oppia.fi/search/?q=prince2+agile&cat=all

Webinaarin tallenne on tulossa katsottavaksi jälkikäteen.

PRINCE2 Agile® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
The SwirlTM is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for PRINCE2 Agile®.

Järjestäjä