Tiimiläisten aito osallistaminen etätyöskentelyssä

Kesto:30 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

23.10.2020

Maksuton webinaari
klo9.00-9.30

Tiimiläisten aito osallistaminen etätyöskentelyssä

Mitä jos tekisimme tässä hetkessä päätöksen rakentaa kokouksista ja työpajoistamme entistä laadukkaampia ja tuloksellisempia? Ottaisimme kaikki aidosti mukaan, ei vaan kuuntelijoina vaan aktiivisina toimijoina, ajattelijoina ja tekijöinä.

Onnistuneet verkkokokoukset ja-työpajat vaativat onnistuakseen hyvää suunnittelua ja täsmällistä ohjeistusta. Tässä webinaarissa käymme läpi onnistumisen varmistamisen kannalta tärkeimmät tekijät ja keskustelemme etäosallistamisen onnistumisen edellytyksistä

Yhteinen aika on tärkeää aikaa, myös etänä – miten varmistamme aidon läsnäolon ja rakennamme laadukasta yhdessä etätyöskentelyn kulttuuria.

Webinaarin teemoja:

  • Onnistuneen verkkokokouksen tai työpajan suunnittelu
  • Kokouksen tai työpajan vetäjän roolit
  • Etöosallistamisen onnistumisen edellytykset

Tervetuloa pysähtymään näiden teemojen äärelle maksuttomassa aamukahviwebinaarissa. Webinaari on osa Työelämän menestystekijät- webinaarisarjaa, jota pitävät Anniina Hukari (TAITO TRAINING) sekä Jaana Hautala (OIVALTAMAAN).
Webinaarin aikataulu:
8.45-9.00 Webinaariin liittyminen
9.00-9.30 Aiheen käsittely ja yhteenveto


Valmentajasi webinaarissa
Anniina Hukari
on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.
Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, opettaja ja business coach master, joka on opiskellut myös mm NLP:tä sekä aivotutkimusta.
Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.

TAITO TRAINING

Järjestäjä