WEBINAARI - VeriSM - Mistä siinä on kysymys?

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

15.6.2018

Maksuton webinaari
klo14.00-15.00

WEBINAARITALLENNE: VeriSM - Mistä siinä on kysymys?

VeriSM™on palvelunhallinnan lähestymistapa, joka on räätälöity tukemaan organisaatioita digitaalisten palveluiden tuottamisessa. VeriSM™ auttaa organisaatioita määrittämään palvelunhallinnan periaatteensa. Nämä periaatteita sovelletaan kaikkien tuotteiden ja palveluiden tuottamisessa ja ne kattavat alueita kuten turvallisuus, laatu, kustannukset ja riskit. 

  • Minkä takia sen on kehitetty?
  • Mihin kysymyksiin se vastaa?
  • Miten se asemoituu muihin viitekehyksiin?

Katso tallenne webinaarista ja esittely VeriSM-viitekehyksestä! Saat vastauksen, missä tilanteissa ja millä tavalla siihen kannattaa tutustua paremmin. 
 

Valmennukset

VERISM™ FOUNDATION
VERISM™ FOUNDATION SUOMEKSI ELEARNING 12KK + EXAM VOUCHER
VERISM™ ​ESSENTIALS + EXAM
VERISM™ PLUS + EXAM
VERISM OPPIA.FI:SSÄ

Ladattavat maksuttomat lisäaineistot

VERISM-JULISTE SUOMEKSI
VERISM™-SANASTO
VERISM™ JOHTAMISMALLI BLANCO

Muuta materiaalia

VERISM WAKARUN BLOGISSA
VERISM:N GLOBAALI SIVUSTO

 

Puhuja

Lari Peltoniemi on työskennellyt prosessien ja toiminnan kehittämisen ja arvioinnin alueella yli 10 vuotta. Päätoimisesti IT-palveluiden prosessien määrittelyn, kehittämisen ja johtamisen alueella hän on toiminut vuodesta 2005. Hän on konsultoinut ja valmentanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita ITIL/ITSM prosessien määrittelyihin, käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyen. Lari on sertifioitu ITIL Foundation, ITIL Intermedate, CMDB Foundation, SIAM Foundation ja VeriSM Foundation -valmentaja.

Järjestäjä