Wave-webinaari: Tiedätkö sinä, kuka yritykseesi soittaa

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

18.11.2021

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

WEBINAARITALLENNE: Tiedätkö sinä, kuka yritykseesi soittaa ­­­— jo ennen kuin vastaat puheluun? 

Webinaarin pitämisen jälkeen Wave-jäsen Benemen tunnetaan Enreachinä.

Tehosta yrityksenne toimintaa ja tuo asiakas kaiken kommunikaation keskiöön! Asiakasdatasta ja sen merkityksestä puhutaan paljon, mutta osataanko sitä hyödyntää oikeasti arjessa? Tiedätkö, miten data voi helpottaa jokaista asiakaskohtaamista ja luoda merkityksellisiä dialogeja niin sisäisesti kuin asiakkaidennekin kanssa?

Tässä webinaarissa käymme läpi käytännön esimerkkien avulla, miten Benemenin ratkaisut auttavat hyödyntämään asiakastietoa asiakkuuden elinkaaren eri vaiheissa. Tutustumme markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun esimerkkien kautta tapaamme toimia ja pääset näkemään, onko suutarin lapsella kengät.

Missionamme on toimittaa asiakkaillemme älykkäitä puheratkaisuja, joissa asiakastieto on aina oikeiden ihmisten saatavilla, aina oikeaan aikaan. Avullamme teet vuorovaikutuksesta taas inhimillistä, tehokasta ja liiketoimintaa vauhdittavaa.

Webinaari järjestetään yhteistyössä Wave-jäsen Benemenin kanssa. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Webinaariasiantuntijat

Juhamatti Muuraiskangas / CMO, Host

Henna Rundgren / Head of Digital Marketing

Joonas Tolonen / Account Executive

Väinö Willman / Sales Director

Matias Rantanen / Customer Support Specialist

 

Yhteistyössä Wave-jäsen:


Lue lisää!


Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!

WAVE on asiakaspalvelun ammatillinen verkosto. Waven yli 100 jäsenorganisaatiota yhdistää halu kehittää asiakaspalvelua. Wave tarjoaa asiakaspalvelun kehittämisen tueksi aktiivisen ja asiantuntevan verkoston, kilpailuja (Vuoden asiakaspalvelu ja henkilökilpailu), koulutuksia, yritysvierailuja sekä ammattilaistapahtumia. ​​​​​Jäsenyys on ostettavissa suoraan Oppiasta!

Järjestäjä