Wave-webinaari: Oikeat osaajat asiakaspalveluun Joensuusta

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 2)

9.11.2021

Maksuton webinaari
klo14.00-15.00

WEBINAARITALLENNE: Oikeat osaajat asiakaspalveluun Joensuusta

Tiesitkö, että Joensuun seudulla toimii yli 6 000 yritystä? Tai että Joensuussa on peräti yli 20 000 opiskelijaa? Tule kuuntelemaan Joensuun seudun eduista ja hyödyistä sijoittuville asiakaspalvelukeskuksille. Joensuussa toimivan Baronan operatiivinen johtaja Lauri Piik kertoo, miksi Barona on valinnut Joensuun ja miten he ovat löytäneet oikeat osaajat. 
 
Tervetuloa kuulemaan, miksi Joensuu on paras paikka sijoittua!


Webinaarin ohjelma

Tervetuloa!
Seija Turhanen, Business Joensuu

Baronan kokemukset Joensuusta
Näin Barona on löytänyt osaavaa ja pysyvää ammattitaitoista työvoimaa Joensuun seudulta
Lauri Piik, Barona

Miksi Joensuun seudulle kannattaa sijoittua
Business Joensuun palvelut sijoittuville yrityksille
Pauliina Pikkujämsä, Business Joensuu

Täältä löydät oikeat osaajat yritykseesi
Joensuun seudulle sijoittuville yrityksille suunnatut rekrytointipalvelut ja osaajien löytäminen
Timo Hartikainen, Business Joensuu


 

Webinaariasiantuntijat

 

LAURI PIIK
Lauri työskentelee operatiivisena johtajana vastuullaan Barona Palvelukeskusten palvelutuotannon operatiivinen tekeminen Suomen ja ulkomaan yksiköissä. Lauri on työskennellyt Baronalla vuodesta 2013 alkaen Joensuun palvelukeskuksessa erilaisissa esimies- ja johtotehtävissä.

PAULIINA PIKKUJÄMSÄ
Pauliina toimii yritysten kasvuun ja kehittämiseen keskittyneen Business Joensuun invest in - ja sijoittumispalvelut johtajana. Pauliinalla on vahva kokemus kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin tehtävistä ja hän on toiminut Tulikivi Oyj:n, Nokia Networks Oyj:n ja Technopolis Oyj:n palveluksessa ja vastannut myös Oulun elinkeinomarkkinoinnista. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden tohtori.

TIMO HARTIKAINEN
Timo toimii Business Joensuussa yritysvalmentajana vastuullaan yrityste tukeminen rekrytoinneissa. Timolla on monipuolinen osaaminen yritysten rekrytointiprosesseista ja oikeiden osaajien löytämisessä yrityksiin.

SEIJA TURHANEN
Seija toimii Business Joensuussa yritysasiantuntijana invest in-yksikössä vastuullaan Joensuun seudulle sijoittuvien asiakaspalveluun keskittyvien yritysten monipuoliset palvelut. Seijalla on kymmenen vuoden tausta asiakaspalvelukeskusten operatiivisesta johtamisesta monitoimipaikkaisessa toimintaympäristössä ja yksikköjen perustamisesta.

Yhteistyössä Wave-jäsen:Webinaarin mahdollistaa Asiakaspalvelukeskuksista uutta liiketoimintaa Joensuun seudulle – ASPA liitoa -projekti, jota rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Business Joensuu.

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Tiedustelut
Laura Hassel, Wave: laura.hassel(at)wakaru.fi

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!
Wave toimii erinomaisen asiakaspalvelun puolesta. Wave-jäsenverkostossa on yli 100 organisaatiota - tulkaa mukaan aktiiviseen verkostoon! Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Timo Keinäseen puh. 040 573 7790 tai timo.keinanen(at)wakaru.fi tai osta suoraan Oppiasta!

Järjestäjä