Webinaari: Työkaluja asiakkuusarvon kehittämiseen asiakaskohtaamisissa

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 2)

13.4.2021

Maksuton webinaari
klo14.00-15.00

WEBINAARITALLENNE: Työkaluja asiakkuusarvon kehittämiseen asiakaskohtaamisissa

Webinaari on jatkoa 10.3. CCD2021-tapahtuman puheenvuorolle. Webinaari toteutetaan yhteistyössä VSP:n kanssa.

Asiakaskohtaamisten osalta monikanavaisuus ja tarve automaation sekä tiedon parempaan hyödyntämiseen kohtaamisten ratkaisemisessa on kasvanut markkinassa merkittävästi. Lisäksi asiakkaan arvo on noussut avainmittariksi asiointia kehitettäessä.

Asioinnin kehittämisessä automaation hyödyntäminen on monikanavaista eli nostaa digiasioinnin, avustetun digiasioinnin ja henkilökohtaisen asioinnin aivan uudelle tasolle sekä parantaa asiakkaan kokeman arvon lisäksi organisaation liiketoimintahyötyjä merkittävästi asioinnissa.

Tule hakemaan webinaaristamme ideoita ja työkaluja asiakaskohtaamisten kehittämiseksi!

Puhujina webinaarissaJyri Pouttu on toiminut pitkään ICT- liiketoiminnassa eri rooleissa ja kosketuspintaa Contact Center- liiketoimintaan on jo 20 vuoden ajalta. Jyri vastaa VSP:ssä Contact Center- liiketoiminnasta, jossa palvelua tuotetaan yli 300 henkilön voimin kumppaniasiakkaille.Jyri Kosonen
(Solution Strategist, Elisa Oyj) on auttanut yli 20 vuoden ajan erityyppisiä organisaatioita eri toimialoilta kehittämään asiointia, toimintaan liittyviä prosesseja ja tunnistamaan organisaation maturiteettitason eri vaiheissa. Organisaatioiden toimintaympäristöt ovat olleet kansallisia ja globaaleita.

Yhteistyössä Wave-jäsen:

 
Lue lisää Vakka-Suomen Puhelin Oy:stä täältä.

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Tiedustelut
Laura Hassel, Wave: laura.hassel(at)wakaru.fi

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!
Wave toimii erinomaisen asiakaspalvelun puolesta. Wave-jäsenverkostossa on yli 100 organisaatiota - tulkaa mukaan aktiiviseen verkostoon! Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Timo Keinäseen puh. 040 573 7790 tai timo.keinanen(at)wakaru.fi tai osta suoraan Oppiasta!

Järjestäjä