Wave-webinaari - Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen asiakaspalvelussa

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

28.4.2020

Maksuton webinaari
klo14.00-14.45

Tervetuloa mukaan Wave-verkoston webinaariin: Ohjelmistorobotiikan hyödyntäminen asiakaspalvelussa!

Mitä ohjelmistorobotiikka (RPA) on? Mitä puolestaan on koneoppiminen (machine learning) tekoäly (AI)? Millaisia käyttökokemuksia ja oppeja on saatu ohjelmistorobotiikan hyödyntämisessä asiakaspalvelussa? Miten välttää käyttöönottoprojektien suurimmat mokat? Mm. näitä asioita Maria Vuontisvaara, MOST Digitalilta valottaa ohjelmistorobotiikan webinaarissaan:

  • Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn perusteet
  • Tekoälyavusteisen robotiikan hyödyntäminen
  • Konkreettisia demoesimerkkejä
  • Lessons learned, miten välttää suurimmat mokat käyttöönottoprojekteissa
     

Maria Vuontisvaara MOST Digital

Puhujana Maria Vuontisvaara
Co-Founder, COO, MOST Digital Oy

Maria Vuontisvaara on yksi MOST Digital Oy:n perustajista ja toimii tällä hetkellä yrityksen operatiivisena johtajana. Marialla on pitkä kokemus talous- ja henkilöstöhallinnon prosessien kehittäjänä ja hän on työskennellyt erilaisissa taloushallinnon tehtävissä toimittajan ja asiakkaan roolissa sekä yksityisellä että julkisella puolella. Viimeisen neljän vuoden ajan Maria on toiminut ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn parissa ja vastannut yli 100 ohjelmistorobotin käyttöönottoprojektin läpiviennistä.

Wave asiakaspalveluverkosto asiakaspalvelun asialla
MOST Digital Oy on yksi Wave-jäsenistä. Wave-verkosto on yli 100 organisaation asiakaspalveluverkosto erinomaisen asiakaspalvelun puolesta. Lue lisää!

Wave-verkosto edesauttaa verkostoitumista asiakaspalvelun ammattilaisten kesken. Järjestämme yritysvierailuita, voittajavierailuita, ammattitapahtumia sekä koulutuksia niin avoimina kuin yrityskohtaisina toteutuksina. Toimintamme keskiössä on erityisesti service desk ja contact center -yksiköt. Waven asiakaspalveluverkostossa on 100 jäsenorganisaatiota julkishallinnosta sekä yksityiseltä sektorilta. Katso voimassa olevat jäsenyydet tästä!

Järjestäjä