Wave-webinaari - Robotiikka ja Lean käytännössä

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

11.6.2020

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Lämpimästi tervetuloa Wave-verkoston webinaariin Robotiikka ja Lean käytännössä!

Robotiikka muuttaa prosessien Leanaamisen ennen näkemättömällä tavalla, niin tehokkuuden kuin vaikuttavuudenkin suhteen.

Automaatio Lean-filosofialla mahdollistaa organisaatiolle ketterän ja jatkuvan automaatioasteen kasvattamisen, suunnitelmallisesti ja mittavasti.

Webinaarissa käsitellään seuraavia aiheita:

  • Robotiikka, Lean ja virtaustehokkuus
  • Miten robotiikan tuottavuuslupaus lunastetaan, ihan oikeasti
  • Robotiikan vaikuttavuuden mittaaminen ja suunnittelu

Puhujana Sami Säisä, MOST Digital Oy

Samilla on yli 15 vuoden kokemus asiakkaiden liiketoiminnan ja prosessien tehostamisesta Lean-filosofialla. Samin erityisvahvuutena on teknologian hyödyntäminen asiakasarvon luomisessa. MOST Digitalilla Sami vastuulla ovat strategiat ja innovaatiotoiminta.

Wave asiakaspalveluverkosto asiakaspalvelun asialla
MOST Digital Oy on yksi Wave-jäsenistä. Wave-verkosto on yli 100 organisaation asiakaspalveluverkosto erinomaisen asiakaspalvelun puolesta. LUE LISÄÄ!

Wave-verkosto edesauttaa verkostoitumista asiakaspalvelun ammattilaisten kesken. Järjestämme yritysvierailuita, voittajavierailuita, ammattitapahtumia sekä koulutuksia niin avoimina kuin yrityskohtaisina toteutuksina. Toimintamme keskiössä on erityisesti service desk ja contact center -yksiköt. Waven asiakaspalveluverkostossa on 100 jäsenorganisaatiota julkishallinnosta sekä yksityiseltä sektorilta. Katso voimassa olevat jäsenyydet TÄSTÄ!

Järjestäjä