Menesty monikanavaisena johtajana 12/2017

Julkaisija: Johtaja on Media! Oy
Tyyppi: eLearning
Menesty monikanavaisena johtajana
1 Kpl
Menesty monikanavaisena johtajana 12/2017 eLearning
590,00 €
+ alv. 24%.
Laajennettu - Menesty monikanavaisena johtajana
1 Kpl
Menesty monikanavaisena johtajana 12/2017 eLearning
1 950,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Kurssi tarjoaa vastauksia johtajuuden haastavimpiin kysymyksiin

Kurssi alkaa 20.12.2017 ja on tarkoitettu johtajalle, joka haluaa oppia viestimään luottamusta rakentavaksi monikanavaisessa ympäristössä. Kurssi tarjoaa laajan kattauksen johtajuudesta, mediallistumisesta ja somen roollista johtamisessa. Sisältää johtajuusviestinnän action planin ja valmentajan palautteen. Kurssi suoritetaan vapaaseen tahtiin omalla ajalla 20.12.2017 - 20.2.2018. Seuraava vastaava kurssi alkaa 3.1.2018, katso täältä.

Kurssin vetäjänä toimii KTT, MBA Jukka Saksi, jolla on 15 vuoden johtamiskokemus, väitöskirja johtajuuden murroksesta, kokemuksia sadoista johtajuusviestinnän valmennuksista sekä laaja omakohtainen sosiaalisen median verkosto. Jukka on kirjoittanut Johtaja on Media! -kirjan, joka voitti 2017 Kultasulka-kilpailussa hopeaa. Tämän kurssin kehittämiseen osallistui 25 kokenutta johtajaa ja viestinnän ammattilaista.

 

Tehokasta ajankäyttöä

Kurssi on rakennettu kiireiselle johtajalle ja keskeinen tieto on kerätty tiiviiseen pakettiin. Kurssin suorittaminen vie aikaa keskimäärin 2 työpäivää. Voit hyödyntää kurssin sisältöjä ja suorittaa tehtäviä omaan tahtiisi. On suositeltavaa jakaa työmäärä muutamalle päivälle. 

 

Kurssin esittelyvideo

Kurssilla opit 6 asiaa:

- Miten johtajuus on muuttunut ja miten se vaikuttaa viestintääsi

- Mikä merkitys arvoillasi on ja miten niistä kannattaa viestiä?

- Miten mediallistuminen haastaa johtajuutta ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa?

- Mikä merkitys sosiaalisilla medioilla on ja miten voit hyödyntää niitä työssäsi?

- Miksi yrityksestä tulee rakentaa media ja miten se tehdään?

- Miten saat sidosryhmiesi huomion ja rakennat monikanavaisen henkilöbrändin?

 

Kurssin jaksot

 1. Tavoitteena oman dialogityylin löytäminen

 2. Kurssin sisällön ja valmentajan esittely

 3. Johtajuuden murros

 4. Mediallistuminen ilmiönä

 5. Sosiaalisen median rooli johtajan työssä

 6. Arvot johtajuuden ja viestinnän selkänojana

 7. Yhteistyössä viestintäyksikön kanssa

 8. Monikanavaisen viestinnän riskit

 9. Bloggaaminen osana johtajuusviestintään

 10. Asiantuntijabrändien kasvattaminen

 11. Näin yritysestä luodaan media

 12. Johtajuusviestinnän Action Plan

 

Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalaisen kokemukset kurssista

 

Kohti yhtenäistä auttamiskokemusta

Kurssin filosofia lähtee siitä, että johtaminen on auttamistehtävä. Kurssilla pohditaan sitä, miten johtajan monikanavaiset kohtaamiset toimivat yhtenäisesti kohti sidosryhmien auttamiskokemusta. Siten, että sisäinen tai ulkoinen asiakas kokee tulleensa palvelluksi arvojen, kulttuurin ja brändin mukaisesti, kokee saaneensa hyötyä ja arvoa. Mediallistuvassa ajassa mahdollisuuksia kohtaamisiin on valtavasti. Niitä kannattaa hyödyntää sen mukaan, mitä kautta tavoiteltavista sidosryhmistä saadaan parhaiten kiinni, miten heitä voidaan auttaa. Tämä kaikki tähtää luottamuksen vahvistamiseen ja siten parempaan johtamiseen. 

 

Pohdit johtajuusviestintääsi arvoista ja kulttuurista käsin

Kurssilla pureudutaan paljon arvojen merkitykseen johtajuudessa, viestinnässä ja luottamuksessa. Esimerkkinä konkretiasta on "arvojumppa", jota suositellaan konkreettisena työvälineenä organisaation arvojen kiteyttämiseen ja siitä viestimiseen. 

 

Oivallat mediallistumisen vaikutukset liiketoimintaasi

Mediallistumisen myötä eri mediat ja verkostot linkittyvät toisiinsa, vaikuttaen sidosryhmien sisältöjen ja viestien hyödyntämiseen. Kun yritys haluaa vahvistaa asemaansa markkinoilla ja nostaa asiantuntijabrändejä esille, on mediallistumisen vaikutusten hahmottaminen suhteessa liiketoimintaan äärettömän tärkeää. Teemaa käsitellään kurssilla paljon. 

 

Laajennettu kurssi (1950 € + alv) sisältää myös henkilökohtaiset valmennukset

Laajennettu kurssi sisältää verkkokurssin lisäksi 2 johtajuusviestinnän valmennusta. Ne ovat valmisteltuja 2-tunnin skype/puhelinsparrauksia, joissa käydään läpi kurssitehtävän pohjalta johtajuusviestinnän tavoitteita, haasteita, toimenpiteitä ja seurantaa. 1. sparraus toteutetaan heti kurssin jälkeen ja 2. sparraus 2-3 kuukauden kuluessa. Valmentajana toimii KTT Jukka Saksi.

 

Jokainen voi löytää luontevan tavan dialogiin

Opit kurssilla, että monikanavainen viestintä ei ole vaikeaa. Hahmotat mediallistumisen vaikutukset johtajuuteen, maineeseen, asiantuntijuuteen ja luottamukseen. Osana teemaa pohdimme myös sosiaalisen median roolia johtajan työvälineenä. Mitä hyötyä siitä on ja kuinka sinä löydät luontevat tavat dialogiin sen kautta?

Hahmotat suuret muutosajurit ja löydät itsellesi toimivimmat tavat dialogiin omien sidosryhmiesi kanssa, sekä nostat asiantuntija- ja johtajamainettasi. Kurssi sisältää lukuisia arjen vinkkejä ja työkaluja parempaan johtajuusviestintään.

 

Päätöstehtävänä konkreettinen Action Plan

Kurssi sisältää tekstien, kuvioiden, blogien, podcastien sekä videoiden lisäksi tehtäviä, joihin vastaamalla rakennat kurssin päätöstehtävänä konkreettinen action planin oman johtajuusviestintäsi kehittämiseksi. Jukka Saksi antaa suunnitelmasta kirjallisen palautteen sekä vinkkejä sen viemiseksi menestyksellisesti käytäntöön.

Kurssi on voimassa 20.12.2017 - 20.2.2018, jonka aikana kurssia suoritetaan omaan tahtiin.

 

Kurssin vetäjä Jukka Saksi kertoo videolla taustastaan ja arvoistaan

 

Koko johtoryhmän verkkovalmennus

Jotta johtamisessa tapahtuu aidosti muutosta, kannattaa valmennus tarjota kaikille johtoryhmän jäsenille. On suositeltavaa, että hallituksen puheenjohtaja osallistuu valmennukseen ja Action Plan on yhteinen tavoite tulevasta. Verkkovalmennukseen voidaan yhdistää johtoryhmän sparraus, joka toteutetaan verkkokurssin suorittamisen jälkeen. Sillä vahvistetaan yhteistä tulkintaa kurssin teemojen viemisestä käytäntöön.

Kysy tarjous koko johtoryhmän valmennuksesta Jukka Saksilta +358 40 501 8357 tai jukka.saksi@johtajaonmedia.fi

 

Tutustu myös muihin Johtaja on Media! -kursseihin

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!