Kehity johtajana – näin luot innostavan vision ja toimivan strategian, jotka johtavat tuloksiin

Tarjouspyyntö asiakaskohtaisesta toteutuksesta

Kuvaus

Useimpien organisaatioiden visio ja strategia ovat korulauseita powerpoint esityksissä ja yrityksen verkkosivuilla. Niitä ei muisteta eikä niillä ole vaikutusta organisaation käytännön tekemisiin. Kuitenkin tutkittu tosiasia on, että tarkoituksenmukaisella visiolla ja strategialla on merkittävä vaikutus yrityksen menestykseen ja tuloksiin.

Johtamisen perusasiat säilyvät, vaikka johtajuus on muuttunut vuosikymmenien aikana, ja johtamiseen liittyviä teorioita on kehitetty suuri määrä. Johtamisen perusasiat ovat kyky muodostaa mukaansatempaava ja innostava visio, kehittää toimiva strategia, rakentaa motivoitunut, osaava ja hyvin yhteen toimiva organisaatio, luoda edellytykset saada aikaan tuloksia, sekä varautua tulevaan muuttuvassa maailmassa. Koulutuksessa käsitellään kaikkia näitä johtamisen perusasioita, mutta fokus on tarkoituksenmukaisen vision ja strategian suunnittelussa ja toimeenpanossa.

Tässä koulutuksessa saat vinkkejä siihen, miten voit tehdä merkittävän vaikutuksena johtajana ja nostaa johtamistaitosi seuraavalle tasolle hallitsemalla nämä johtamisen perusasiat.

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka vastaavat yrityksen kehittämisestä, sekä ihmisiä johtaville henkilöille, esim. CxOt, osastopäälliköt, tiiminvetäjät ja projektinjohtajat.

Koulutuksen tavoite

Kooulutuksen opeilla nostat johtamisesi seuraavalla tasolle, oppimalla fokusoimaan johtamisesi siihen mikä on tärkeintä.

Ohjelma

  • Vision, mission, strategian ja arvojen merkitys yrityksen toiminnassa
  • Mukaansatempaavan, innostavan ja motivoivan vision muodostaminen
  • Toimivan strategian kehittäminen ja toimeenpano
  • Tuloksiin fokusointi ja tulevaan varautuminen
  • Case esimerkki: projektisalkku strategian toteuttajana
  • Yhteenveto

Ohjelma

Aloitusaika       Lopetusaika
  9:00                   11:00

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä