Henkilökohtainen ketteryys - miten hyödynnät ketteriä menetelmiä omassa työssäsi tai vapaa-ajalla (etävalmennus)

Kesto: 0.3 pv
Valitse päivä
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Kuvaus

Tuntuuko että aika ei riitä? Onko sinulla tuhat rautaa tulessa, mutta mikään asia ei tunnu etenevän?

Haluatko saada muutoksen aikaan? Elämme maailmassa, jossa kiire ja jatkuva tavoitettavuus sanelevat arkeamme enemmän kuin koskaan. Työelämän ja vapaa-ajan raja on viime vuoden aikana hämärtynyt entisestään ja yhä useampi meistä kamppailee arjen jaksamisen kanssa.

”Henkilökohtainen ketteryys”-koulutus tarjoaa konkreettisia menetelmiä näihin haasteisiin ja sopii sinulle, joka haluat kehittää oman elämäsi hallintaa ja organisoida arkeasi uudella tavalla. Opi hyödyntämään ketteriä menetelmiä myös itseesi, ja organisoi tehtäväsi uudella tavalla niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

 

Koulutuksen sisältö:

  • Itsensä johtaminen

  • Keskittyminen ja priorisointi

  • Tulipaloista suunnitelmallisuuteen

  • Roolit: tuoteomistaja, kehittäjä ja valmentaja

  • Viikottainen katselmointi ja suunnittelu – juhlistus ja valinta

  • Päivittäispalaveri eli daily

  • Näin pääset alkuun

 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat päästä tulipalojen sammuttelusta suunnitelmalliseen tekemiseen. Koulutus sopii hyvin myös henkilöille, joilla ei ole mahdollisuutta toimia osana tiimiä, mutta jotka haluavat ymmärryksen ketterien tiimien toiminnasta.

Toteutamme valmennuksen Google Meetillä.

 

Valmentajasta:

Raija Harle, agile coach ja kouluttaja

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa, coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut SAFea, Scrumia ja Kanbania

Ohjelma

PäivämääräAloitusaikaPäättymisaika
19.5.202210.0011.30

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Asiakaskohtainen tarjouspyyntö
Järjestäjä
Raija Harle
Agile coach
Taskmill
Maija Sarkijarvi

Taskmill Oy