Näin valjastat flow-tilan käyttöön työssäsi ja yrityksessäsi

Tarjouspyyntö asiakaskohtaisesta toteutuksesta

Kuvaus

Jos teet tietotyötä, tiedät varmasti tiedon ja tekemisen määrän alle hukkumisen tunteen. Samalla pitäisi olla luovempi, tuottavampi ja muutoskykyisempi sekä tehdä viisaita päätöksiä. Tilanne on kestämätön – siksi on aika aloittaa tekemään töitä viisaammin sekä ottaa työnteon tehokkain ja taloudellisin vaihde käyttöön!

Olet varmasti kuullut flow-tilasta. Tuon maagisen aikaansaamisen tilan ajatellaan usein olevan vain taiteilijoiden ja urheilijoiden ominaisuus. Todellisuudessa se on lähempänä meitä jokaista kuin tiedämmekään, nimittäin omien korviemme välissä. Flow on tieteellisesti todistettu, optimaalinen mielentila, jossa ei ole kyse vain pienistä parannuksista, vaan tuottavuuden ja luovuuden moninkertaistumisesta.

Tässä koulutuksessa opit valjastamaan tämän huippusuorituksia mahdollistavan tilan käyttöön niin omassa kuin organisaation työssä. Koulutus on suunnattu asiantuntijoille, esimiehille ja johtajille.

Koulutuksessa opit:

  • Mikä flow-tila on ja miksi se on tietotyönviisain vaihde
  • Miten luot edelltyksiä flow-tilalle tietotyössä - runsaasti konkreettisia keinoja, kuinka teet työstäsi viisaampaa ja virtaavampaa.
  • Paljon työkaluja vireystilan, keskittymisen, työn haastavuuden, viisaan työn, yhteisöllisyyden ja luovuuden kehittämiseksi.
  • Kuinka voit tukea muiden organisaatiosi työntekijöiden flow-tilaa, olitpa sitten kollega tai esimies.

Aikataulu
Valmennus järjestetään klo 9-12. Kesto on 3 tuntia.

09:00 Tervetuloa, alkuesittely
09:10 Työelämän nykytila, miksi tarvitaan viisasta työtä ja flow'ta
10:00 Tauko
10:10 Flow yksilön työssä - konkreettiset keinot ja työkalut
11:00 Tauko
11:10 Flow työyhteisössä ja organisaatiossa
11:50 Loppuyhteenveto
12:00 Lopetus

Valmentaja Jussi Venäläinen
Jussi on Suomen johtava flow-tilan asiantuntija, sarjayrittäjä ja Flow-tila -kirjan kirjoittaja. Hän on entinen kiireuskovainen ja sarjayrittäjä, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia tuottavuuden, hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen keinoja jo 10 vuoden ajan. Jussin missio on flow-osaamista kouluttamalla tehdä työelämästä viisaampi ja merkityksellisempi.

Hinta
Valittavanasi on joko osallistujakohtainen paikka tai UNLIMITED -yrityspaketti

  • 290 €+alv/osallistuja, Wave-jäsenille 250 €
  • 1 290 €+alv/yritys UNLIMITED Yrityspaketti, Wave-jäsenille 990 €. Lippupaketti sisältää rajoittamattoman määrän lippuja kyseiseen etävalmennukseen. Yrityksen henkilöstö tunnistetaan verkkokaupassa sähköpostista kirjautumisen yhteydessä.

Wave-jäsenhinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut työsähköpostilla Oppiaan. Tarkista voimassaolevat jäsenyydet tästä.

Haluatko asiakaskohtaisen valmennuksen? Yrityskohtaisen toteutuksen hinta on 1 590 €+alv, Wave-jäsenyrityksille 1 290 €. Ota yhteyttä: TImo Keinänen, timo.keinanen(at)wakaru.fi tai 040 573 7790.

Wave Akatemia tarjoaa tasokkaita ja monipuolisia niin asiakaspalvelutoiminnan kuin asiakaskokemuksen kehittämiseen liittyviä valmennuksia. Kaikki Akatemian valmentajat ovat ansioituneita ja kokeneita toimialan ehdottomia huippuosaajia. Akatemian tarjonnasta voit valita joko yksittäisiä teemoja tai ottaa vaikka kaikki osiot oman asiakaspalvelutoiminnan kehittämisen tueksi. Katso Wave Akatemian tarjonta asiakaspalvelun kehittämiseksi tästä!

Liity mukaan Wave asiakaspalveluverkoston jäseneksi!
Wave on asiakaspalvelun ammatillinen verkosto. Waven yli 100 jäsenorganisaatiota yhdistää halu kehittää asiakaspalvelua. Wave tarjoaa asiakaspalvelun kehittämisen tueksi aktiivisen ja asiantuntevan verkoston, kilpailuja (mm. Vuoden Service Desk ja Contact Center), koulutuksia, yritysvierailuja sekä ammattilaistapahtumia. Ota yhteyttä Waven liiketoimintajohtaja Timo Keinäseen puh. 040 573 7790 tai timo.keinanen(at)wakaru.fi tai osta suoraan Oppiasta!

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Järjestäjä