AI Business Day – ChatGPT ja tekoälytyökalut käytännössä

Uusi tapahtuma!

Tule mukaan kuulemaan miten ChatGPT ja muut tekoälytyökalut muuttavat työtehtäviä. Tässä tapahtumassa keskitytään konkretiaan, jonka avulla ymmärrät miten voit tuoda nämä työkalut omaan organisaatioon. Ei ohutta yläpilveä vaan oikeita esimerkkejä tekijöiltä.

Kuulet esimerkiksi miten Rakennustieto auttaa arkkitehtejä löytämään rakennusmääräykset nopeammin oman ChatGPT:n avulla. Miten yritykset hyödyntävät Microsoftin Copilotia Wordissa tai Excelissä ja millaisia ajansäästöjä ne ovat saavuttaneet. Lisäksi kuulet miten markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset luovat yleisöä puhuttelevaa sisältöä ja muokkaavat tekstit eri asiakassegmenteille minuuteissa. 

Kuulet myös suoraan tekijöiltä, miten markkinointia voidaan personoida tekoälyn avulla, käyttämällä kuluttajatietoja yksilöllisten viestien luontiin suuressa mittakaavassa ja näin mahdollistaa kohdennetun sisällön tuottamisen skaalautuvasti jopa tuhansille asiakkaille ja miten se lisää asiakkaiden sitoutumista.

Muutos on johdettava ja siihen liittyvistä tunteista on puhumassa psykologi Iida Mäkikallio, jolta saat vinkkejä arkeen.

 

 

Päivän kohokohdat:

- Keynote-puhuja - Antti Merilehto: Lisää tehoja liiketoimintaan tekoälyn avulla

Inspiroivan keynote-puheenvuoron tulee pitämään Suomen tunnetuin tekoälyn asiantuntija Antti Merilehto. Antti on ollut näköalapaikalla katsomassa ja kouluttamassa yrityksiä tekoälyn käyttöönotossa. Puheenvuorossaan hän jakaa ainutlaatuisia oivalluksia ja parhaita käytäntöjä siitä, miten tekoälyä kannattaa hyödyntää liiketoiminnassa. Antin syvällinen tietämys tekoälystä ja sen soveltamisesta käytännön tilanteissa tarjoaa osallistujille ainutlaatuista tietoa ja paljon uusia näkökulmia.

- Copilot, ChatGPT ja generatiivinen tekoäly liiketoiminnassa

Microsoftin Copilot, ChatGPT ja generatiivinen tekoäly tulevat vaikuttamaan kaikkiin asiantuntijatöihin. AI Business Day 2023 -tapahtumassa kuulet arjen esimerkkejä generatiiviseen tekoälyn arjen sovelluksista eri liiketoiminta-aloilla, tiedonhausta sisällöntuotantoon ja aina myynnin sovelluksiin saakka.

- Vuorovaikutteiset osiot
Osallistu mielenkiintoisiin keskusteluihin muiden osallistujien kanssa. Tutustut tekoälyn vaikutuksiin eri aloilla, tutkit eettisiä näkökohtia ja löydät strategioita saumattomaan tekoälyteknologioiden soveltamiseen liiketoimintaprosesseissa. Nämä vuorovaikutteiset sessiot tarjoavat tapahtuman osallistujille mahdollisuuden jakaa kokemuksia, pohdintoja ja innovatiivisia ideoita.

 

Kolme syytä osallistua AI Business Day 2023 -tapahtumaan:

1. Ainutlaatuiset oivallukset

Kuule arvostetuilta asiantuntijoilta ja teollisuuden pioneereilta ainutlaatuisia näkemyksiä siitä, miten tekoäly muuttaa liiketoimintamaailmaa ja tarjoaa mahdollisuuksia kasvuun.

2. Verkostoitumisen mahdollisuudet
Laajenna ammatillista verkostoasi verkostoitumalla samanhenkisten ammattilaisten ja yritysjohtajien kanssa. Luo yhteyksiä, jotka voivat avata ovia tulevaisuuden menestykselle.

3. Käytännön sovellukset

Saat esimerkkejä mitä Microsoft Copilot tuo yrityksen arkeen, kuulet käytännön näkökulmia siitä, miten Rakennustieto yhdisti oman datan ChatGPT haun osaksi ydinliiketoimintaa, saat tuoreimmat caset joista voit hahmottaa miten integroida tekoäly liiketoiminnan tueksi parantamaan tehokkuutta, innovaatiota ja asiakaskokemusta.

 

Merkitse siis 13. joulukuuta kalenteriisi ja tule mukaan!

 

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.12.2023. Päivän ohjelmaa kuljetetaan asiantuntijapuheenvuorojen kautta, mutta myös yhdessä osallistujien kanssa. Jokaisen puheenvuoron yhteyteen olemme varanneet aikaa myös keskustelulle. Varmistaaksemme keskustelujen sujuvuuden, tapahtumaan on saatavilla rajoitettu määrä lippuja. Toimi siis pian ja varaa paikkasi! Ohjelma täydentyy syksyä kohden, tapahtumasivulta näet aina viimeisimmät puhujakiinnitykset.

 

TAPAHTUMALIPPU: 590€ +alv.

Huomioithan, että lippuja voi ostaa jo ennakkoon ja ilmoittaa osallistujat myöhemmin.

Puhujat

KEYNOTE

Antti Merilehto

Tietokirjailija, Maajohtaja

Story Board Oy

Pia Rämö

Business Director

Rakennustieto Oy

Aleksi Paavola

CEO & Engineer

Elev Consulting

Iida Mäkikallio

Psykologi

--

Lukas Lundin

Data & AI Manager

Microsoft

Anna Masalin

Toimitusjohtaja

Tulos Helsinki Oy

Kimmo Ihanus

Co-Founder

Superlines

Ohjelma

13.12.2023

Track1
08:15 - 09:15
Tervetuloa tapahtumaan! Ilmoittautuminen & aamupala
09:15 - 10:15
Tekoäly arjen apuna
Tietokirjailija, Maajohtaja
Antti Merilehto
Story Board Oy
10:15 - 10:30
Kahvitauko
10:30 - 11:30
Case Rakennustieto: Sisäinen ChatGPT
Business Director
Pia Rämö
Rakennustieto Oy
CEO & Engineer
Aleksi Paavola
Elev Consulting
11:30 - 12:15
Lounas
12:15 - 13:15
Superlines on helpoin ja skaalautuvin palvelu markkinointitiimien työntekoon
Toimitusjohtaja
Anna Masalin
Tulos Helsinki Oy
Co-Founder
Kimmo Ihanus
Superlines
13:15 - 13:30
Kahvitauko
13:30 - 14:30
Mitä Microsoft Copilot tuo yritysten arkeen
Data & AI Manager
Lukas Lundin
Microsoft
14:30 - 14:50
Kahvitauko & välipalaa
14:50 - 15:50
Miten luot kasvua tukevan muutosmatkan uusien teknologioiden hyödyntämiseen
Psykologi
Iida Mäkikallio
--
15:50 - 16:00
Tapahtumapäivän yhteenveto

Osallistuminen

Tapahtuman lipunmyynti on päättynyt.

Sijainti

Helsinki, Messukeskus Siipi
Osoite:
Messuaukio 1, Helsinki