#RACE2027-seminaari 28.5.2024

SAP Finugin #RACE2027-teknologiaseminaarissa pureudutaan SAP-ekosysteemiin ja esitellään tuoreimmat teknologiat sekä inspiroivat asiakastarinat. Astu ylvääseen Clarion Hotel Helsinkiin tiistaina 28.5.2024 ja ota SAP-etumatkaa kanssamme!

Agenda

Kokopäivän tilaisuuden tilaisuuden juontaa Luukas Raatikainen. Keynote-puheenvuorona lavalle nousee sanavalmis autourheilija Emma Kimiläinen. SAP:n keynote-puheenvuorosta vastaa Senior Vice President, SAP Customer Evolution, Dr. Uwe Grigoleit, hän puhuu SAP-strategiasta ja sen kehittämisestä sekä kuinka toteuttaa tulevaisuuden ERP tänään. Ohjelmassa lisäksi useita ajankohtaisia SAP-asiakastarinoita. Tuttuun tapaan seminaarissa myös #teknologiabarometri:n julkistus sekä jatkoa Suuren SAP Seikkailuun! Luvassa rennot jatkot Clarion Hotellin 16. kerroksessa.

Kumppaninäyttely

SAP-osaaminen on jälleen esillä kumppaninäyttelyssä tärkeänä osana #RACE2027-seminaaria. Tutustu #RACE2027-kumppaneihin tämän sivun Kumppanit-osiossa! Haluatko kumppaniksi? Ole yhteydessä sihteeri@sapfinug.fi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen onnistuu sivun alaosasta löytyvästä "Ilmoittaudu" -painikkeesta 22.5.2024 mennessä. Seminaari on maksuton ja tarkoitettu vain SAP Finug jäsenille, joten ilmoittauduthan työsähköpostillasi. Paikkoja on rajoitetusti ja organisaatiokohtainen osallistumismäärä on enintään 5 henkeä, ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos sinulle tulee ilmoittautumisen jälkeen este osallistua tilaisuuteen, niin kerro siitä meille 22.5.2024 mennessä sähköpostitse info@oppia.fi. Perimme ilmoittamatta pois jääneiltä 50 € + alv no-show-maksun.

Puhujat

KEYNOTE

Uwe Grigoleit

Senior Vice President, SAP Customer Evolution

SAP

KEYNOTE

Emma Kimiläinen

Moottoriurheilija

---

Luukas Raatikainen

Sisältötuottajavelho

SAP Finug

Robert Wölker

Head of Customer Solution Advisory

SAP Finland Oy

Hinnat

#RACE2027-seminaari 28.5.2024
0.00
+ alv %
Peruutusehdot

Kun ilmoittautuminen tapahtumaan on rekisteröity, on osallistuminen sitova. Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi tai ilmoittaa siitä meille viimeistään 22.5.2024 mennessä. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Ilmoittautumisen muutoksista tulee olla yhteydessä info@oppia.fi.

Kumppanit

Yhteistyössä

Sijainti

Clarion Hotel Helsinki
Osoite:
Tyynenmerenkatu 2, Helsinki