Datalukutaidolla menestykseen

Tapahtuman puheenvuorojen tallenteet ovat katseltavissa ostamalla Jälkitallenteet -paketin! Paketti sisältää myös esitysmateriaalit, siltä osin kun puhujat ovat sallineet niiden julkaisun. Materiaaliarkiston käytölle ei ole aikarajaa.

***

Tajutaanko teillä dataa? Tehokas liiketoimintastrategia edellyttää yhtenäistä datakulttuuria. Tule Expert-seminaariimme oppimaan, miten voit edistää työntekijöiden datalukutaitoa ja parantaa tietoon pohjautuvaa päätöksentekoa.

Datalukutaito on nykyajan työntekijän tärkeimpiä taitoja 

Datan määrä on kasvanut eksponentiaalisesti, ja samalla teknologian kehittyminen on mahdollistanut sen hyödyntämisen ihan uusilla tavoilla. Datalukutaito on kykyä tunnistaa olemassa oleva datasisältö ja ymmärtää, miten sitä voi hyödyntää liiketoiminnassa ja mitä rajoitteita datalla on.

Tulevaisuuden organisaatiossa päätöksenteon tulee perustua olemassa olevaan dataan, jolloin tiedon ajantasaisuus ja johdonmukaisuus on tärkeää. Heikkolaatuinen data voi johtaa virheelliseen raportointiin ja analyyseihin, ja sitä kautta myös vääriin liiketoimintapäätöksiin. Miten työntekijä tunnistaa oman roolinsa ja vastuunsa datan luojana ja ylläpitäjänä? Miten datalukutaitoa ja datan hallintaa voi kehittää henkilöstöä innostavasti?

Datakulttuuria ja dataekosysteemiä kannattaa kehittää

Datahankkeet ja tiedon tehokas hyödyntäminen edellyttävät eri yksiköiden väistä yhteistyötä ja kommunikointia. Parhaassa tilanteessa kehittäminen sekä datan laadun ylläpitäminen tapahtuu keskitetysti koko yrityksessä. Tavoitteena on luoda hyvin hallittua datapääomaa, jota voidaan jaella liiketoiminnan erilaisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi digitaalisten palvelujen toteuttamiseen, markkinointikäyttöön tai raportointiin. Tätä kaikkea kutsutaan datakulttuuriksi.

Dataohjatut organisaatiot, "Datamestarit", johtavat organisaationsa dataa strategisena voimavarana. Todelliset datamestarit ovat onnistuneet valjastamaan datan liiketoimintansa ajuriksi ja ovat selkeästi kilpailijoitaan tehokkaampia ja innovatiivisempia. He kykenevät hyödyntämään ulkoista dataa tehokkaammin omassa päätöksenteossaan. Dataekosysteemien hyödyntäminen vaatii organisaatiolta ja sen datakulttuurilta paljon mutta samalla niiden mahdollistama liiketoiminnan arvo on moninainen ja mittaamaton.

Tästä Expert-seminaarista saat ideoita ja opit parhaita käytäntöjä, miten datalukutaitoa ja datakulttuuria kannattaa organisaatiossa kehittää. Tapahtuma sopii liiketoimintapäättäjille, tiiminvetäjille, asiakashallinnasta ja markkinoinnista vastaaville sekä muille asiantuntijatyötä tekeville - kaikille, jotka ovat tekemisissä datan kanssa.

Tutustu mielenkiintoiseen seminaariohjelmaan alta ja varaa paikkasi!

 

Expert-seminaareissamme syvennät osaamistasi liiketoiminnan kehittämisen ajankohtaisista aiheista. Tehokas paketti yhdistää valmennuksen ja tapahtuman, ja päivän aikana asiantuntijoiden koulutukselliset puheenvuorot tarjoavat käytännön työkaluja ja näkökulmia valittuun aiheeseen. Voit heti alkaa soveltaa oppimaasi yrityksen arjessa! Expert-seminaarit toteutetaan virtuaalisena livestriiminä ja puheenvuorojen tallenteet ovat jälkikäteen osallistujien käytössä.

Puhujat

Marko Antila

Myyntijohtaja

Solteq Oyj

Minna Kärhä

Data Strategy Lead

Solita Oy

Hanna Pakka

Lead Knowledge Management Advisor

Loihde Analytics Oy

Roosa Säntti

Head of Insights & Data

Capgemini

Juha Teljo

Vice President EMEA Solution engineering

Salesforce

Ohjelma

3.3.2022

08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
Track 1
08:30 - 09:00
Tervetuloa tapahtumaan! Kirjautuminen Event Appiin
09:00 - 09:10
Avaus ja johdanto päivään
09:10 - 10:00
Datalukutaidon ABC
Lead Knowledge Management Advisor
Hanna Pakka
Loihde Analytics Oy
10:00 - 10:15
Tauko
10:15 - 11:05
Yrityksen datavarantojen hyödyntäminen strategisena kyvykkyytenä
Data Strategy Lead
Minna Kärhä
Solita Oy
11:05 - 11:50
Lounastauko
11:50 - 12:40
Datahankkeen seitsemän kuolemansyntiä
Myyntijohtaja
Marko Antila
Solteq Oyj
12:40 - 12:55
Tauko
12:55 - 13:45
Datan hyödyntäminen on kulttuuri, ei projekti!
Vice President EMEA Solution engineering
Juha Teljo
Salesforce
13:45 - 14:00
Tauko
14:00 - 14:50
Datamestarit ja ekosysteemien mahdollisuudet
Head of Insights & Data
Roosa Säntti
Capgemini
14:50 - 15:00
Päivän aiheiden yhteenveto

Osallistuminen

Tapahtuman lipunmyynti on päättynyt.

Jälki-ilmoittautuminen

Datalukutaidolla menestykseen – Jälkitallenteet
195.00
+ alv %
Siirry ostamaan
Peruutusehdot

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi tai Hanne Leinonen p. +358 45 359 9999.