DataDriven 2025 - Insights & Innovation

DataDriven 2024 - Insights & Innovation kutsuu yhteen tiedon ja teknologian parissa työskentelevät ammattilaiset eri toimialoilta. Helsingin Messukeskuksessa 7. toukokuuta järjestettävä seminaari tarjoaa osallistujille foorumin tutustua datan käytön innovatiivisiin sovelluksiin ja kuulla menestystarinoita, jotka inspiroivat ja valottavat datan mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattajana ja kilpailuedun tuottajana.

Ohjelman ajatuksia herättävät puheenvuorot syventävät tietoa datan käytön eri ulottuvuuksiin – analytiikasta ja päätöksenteon tehostamisesta asiakaskokemuksen parantamiseen. Ohjelma tuo käytännön tietoa datan mahdollisuuksien perusteelliseen ymmärrykseen, kaupallisiin oivalluksiin ja ketteriin työmenetelmiin. Tule kokemaan, miten data voi ohjata ja muokata modernia maailmaa ja opi, miten se avaa uusia mahdollisuuksia toiminnan kehittämiseen!

Seminaarissa saat käytännön neuvoja datan hyödyntämiseksi. Tämä on täydellinen tilaisuus verkostoitumiseen, uuden tiedon hankkimiseen ja konkreettisten toimintakeinojen löytämiseen datan hyödyntämiseksi omassa työssäsi. Lämpimästi tervetuloa mukaan DataDriven 2024 -tapahtumaan, joka yhdistää yhteisön ammattilaisia ja tarjoaa avaimet datan maailmaan.

Seminaaripäivän kesto on noin klo 9.00-15.30. Tarkempi ohjelma ja lisää puhujia julkaistaan tällä sivulla piakkoin. Pysy kuulolla!

Puhujat

Patrick Qvick

Service Area Director, Data Management & Transformation

Loihde Oyj

Maria Nikkilä

Director, Digitalisation and ICT

Tampereen kaupunki

Hinnat

Peruutusehdot

Kun paikka tapahtumaan on ostettu, on osallistuminen sitova. Ilmoittautuminen laskutetaan tilauksen yhteydessä (maksutavat lasku yritykselle tai luottokortti). Jos estyt itse osallistumasta tapahtumaan, voit luovuttaa paikan kollegallesi. Peruutusehdot koskevat myös sairastapauksia. Muutoksista tilaukseen tulee olla yhteydessä info@oppia.fi.

Sijainti

Messukeskus Siipi
Osoite:
Messuaukio 1, Helsinki