Webinaari 28.2.2023 Oletko piilossa datasiilossa?

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

28.2.2023

Maksuton webinaari
klo10.00-11.00

Tule mukaan webinaariin kuulemaan ratkaisuista datan saatavuusongelmiin.

Ohjelma:

  • 09:45-10:00 Kirjautuminen webinaariin
  • 10:00-10:05 ItSMF avaus 
  • 10:05-11:00 Integraation merkitys datan laatuun 

Datan jalkauttaminen organisaation hyväksi on asia josta monet toimijat vasta unelmoivat. Jos dataa kerätään mutta sitä ei hyödynnetä niin silloinhan data on käytännössä roskaa mutta miten ja mistä tiedetään milloin kerätty data on aitoa ja oikeaa ja tuottaa sitä toivottua lisäarvoa? Voinemme todeta, että jos 2010-luku keskittyi datan keruuseen niin 2020-luku keskittynee datan käytön opetteluun.

Puhujina Kira Sjöberg/Lamia ja Mika Haikonen/Frends.

Kira Sjöberg, Lead Business Design Consultant
Kira on johtava Business Design konsultti Lamian Design & Growth -yksiköstä. Hän keskittyy data-lähtöisen liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämiseen sekä datastrategioiden hyödyntämiseen kasvun mahdollistamiseksi. Lamian Design & Growth yksikkö keskittyy asiakasystävällisen ja datalähtöisen ja KPI-vetoisen digitaalisen liiketoiminnan suunnitteluun. Luonteeltaan Kira on myös utelias ja generalisti jota kiinnostaa datan jalkauttaminen organisaation hyväksi. Jos dataa kerätään mutta sitä ei hyödynnetä niin silloinhan data on käytännössä roskaa. 

Linkedin

Mika Haikonen, Pre-Sales Architect Frends iPaas
Mika on muutos-, prosessi- ja projektijohtaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisistä ICT- ja prosessikehitys- ja myyntiprojekteista, globaaleissa organisaatioissa.Pre-Sales arkkitehdin roolissaan Mika työskentelee tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa etsien ratkaisuja asiakkaiden integraatiohaasteisiin. Luonteeltaan Mika on utelias generalisti. Häntä innostaa erityisesti palvelut, prosessit, informaatio ja datan käyttö sekä miten teknologia saadaan tukemaan entistä paremmin liiketoimintaa.

Linkedin

Järjestäjä