P3.express 30 minuutissa

Kesto:40 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

17.3.2023

Maksuton webinaari
klo14.00-14.40

Webinaaritallenne: P3.express -projektinhallintametodi 30 minuutissa

Webinaarista sanottua:

  • Aihe kiinnosti, tarpeellinen
  • Mielenkiintoinen aihe ja hyvä tiivistelmä
  • Rauhallinen esitystapa, selkeys
  • Hienoa, kun teitte esittelyn, jonka perusteella pääsi heti jyvälle mistä metodista on kyse, kiitos paljon.
  • p3.express kuulostaa sopivan yksinkertaiselta metodilta
  • Rehellisyyden näkökulman esille tuominen, jota korostetaan todella harvoin projektityössä. Sekä muistutus, ettei koko projektiryhmä ole yksimielinen kaikessa. Hyviä asioita muistuttaa itselleen.


Webinaarin sisältö 

P3.express on kevyt projektinhallintamenetelmä, joka keskittyy aikaansaamisen maksimoimiseen ja byrokratian pitämiseen järkevällä tasolla. Se on hybridimalli, jossa projektin käynnistäminen ja päättäminen tapahtuu toisiaan seuraavien askelten kautta. Näiden välillä projektin ohjaus puolestaan tapahtuu kuukausi-, viikko- ja päiväsykleissä.

P3.express rakentuu Nearly Universal Principles in Projects (NUPP) -arvoille, joita ovat mm. energian ja resurssien optimointi, proaktiivisuus ja tuotosten uudelleenhyödyntäminen milloin mahdollista (kuten tarkistuslistat). Webinaarissa saat ymmärryksen metodista 30 minuutissa, minkä jälkeen on aikaa kysymyksille. Webinaari on ensiaskel P3.express -metodiin.

Tutustu P3.expressiin

Webinaariasiantuntija

Aaro Ollikainen on sertifioitu projektipäällikkö (PRINCE2 Practitioner, IPMA C, PMP, PRINCE2 Agile) ja projektijohtamisen valmentaja. Aarolla on yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yrityskohtaisista valmennuksista. Hän on työskennellyt esimerkiksi ICT-, infrastruktuuritoimitus-, lääke- ja asiantuntijapalvelualan yritysten sekä julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. Aaro tunnetaan taitavana valmentajana ja coachina, joka saa aikaan konkreettisia tuloksia valmennettaviensa toiminnassa.

Aaro @LinkedIn

Aiheeseen liittyviä palveluita ja materiaalia

Webinaarin järjestäjä

Wakaru tarjoaa vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä ja teknologiapalveluita asiakkaidemme liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme yli 2500 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO). Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.

Wakaru @LinkedIn

 

Järjestäjä