Chaos Engineering: Hallitsematon kaaos vai tehokas testausmenetelmä?

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

16.6.2023

Maksuton webinaari
klo12.00-13.00

Webinaaritallenne: Chaos Engineering: Hallitsematon kaaos vai tehokas testausmenetelmä?

Webinaarista sanottua

Kuuntelijapalaute: arvio 4/5 ja 100 % suosittelee.

  • "Hyödyllinen aihe kuulla vähintäänkin yhteenvetoa."
  • "Kiinnostava aihe ja selkeä esitys"

 

Webinaariesittely

Chaos Engineering on nykypäivän järjestelmäkehityksen ja ylläpidon kärkikäytäntö, jolla kokeillaan ja testataan hajautettuja järjestelmiä jatkuvasti muuttuvissa, ennalta arvaamattomissa olosuhteissa. Se auttaa rakentamaan luottamusta järjestelmien kestävyyteen ja varmistaa, että ne pystyvät palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Tämä webinaari tarjoaa sinulle mahdollisuuden sukeltaa Chaos Engineeringin syvälle pohjaan. Opit, mitä se todella tarkoittaa, miten se toimii ja miten voit hyödyntää sitä omassa työssäsi. Tämä on tilaisuus, joka antaa sinulle tietoa ja työkaluja, joita tarvitset navigoidaksesi digitaalisen maailman turbulenttisissa olosuhteissa.

Webinaariasiantuntijana

Lauri Humina, APM Finland

APM Finland on osa Wakarua

Webinaarin valmentajana toimii Lauri Humina, kokenut DevOps- ja SRE-asiantuntija. Lauri on työskennellyt vuosia alalla ja hänen osaamisensa ja kokemuksensa ovat vertaansa vailla. Hän jakaa tietämystään ja oivalluksiaan, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin Chaos Engineeringin käytännön sovelluksia ja sen merkitystä järjestelmäkehityksessä ja ylläpidossa.

Webinaari on suunnattu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin asiantuntijoille, ohjelmistokehittäjille ja kaikille jotka vastaavat järjestelmien toiminnasta. Tämä on tilaisuus kasvattaa tietämystäsi ja taitojasi. Älä jätä väliin tätä ainutlaatuista mahdollisuutta oppia lisää Chaos Engineeringistä ja parantaa omaa kykyäsi vastata digitaalisen aikakauden haasteisiin.

Ilmoittaudu tänään ja varmista paikkasi. Nähdään webinaarissa!

Katso lisää APM:stä ja sen palveluista


Webinaarin järjestäjä

Wakaru tarjoaa vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä ja teknologiapalveluita asiakkaidemme liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme yli 2500 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO). Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.

Wakaru @LinkedIn

 

Järjestäjä