3 konkreettista askelta dataohjautuvaan myyntiin ja markkinointiin

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

9.6.2023

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Webinaaritallenne: Kolme konkreettista askelta dataohjautuvaan myyntiin & markkinointiin!

Webinaarista sanottua

Kuuntelijapalaute: arvio 4/5 ja 100 % suosittelee.

  • Tärkeitä asioita, joihin kannattaa kiinnittää huomioita ja jotka vaikuttavat asiakasymmärrykseen.
  • Todella selkeä tapa puhua, molemmilla. Tuli ymmärrettävästi asiat esille.
  • Mielenkiintoinen aihe, hyvin rakennettu esitys ja hyvä esiintyjä

 

Webinaariesittely

Myynti on muuttunut pysyvästi ja vauhti vain kiihtyy!

Eri tutkimusten mukaan 80-90% kaikesta netistä löytyvästä datasta on luotu viimeisen kahden vuoden aikana, ja kiihtyvä teknologinen kehitys tekoälyn johdolla on vasta alkanut. Tämä antaa ennennäkemättömät mahdollisuudet näitä hyödyntäville, mutta samaan aikaan suuri määrä hälinää vie helposti fokuksen pois perusasioista ja monimutkaistaa yksinkertaisen, äärettömän tärkeän osan jokaista liiketoimintaa.

Myynti nähdään usein vain agressiivisena uusasiakashankintana, ja suurelta osin irrallisena esimerkiksi asiakkuudenhoidosta, markkinoinnista sekä tuote -ja liiketoiminnankehityksestä. Vaikka todellisuudessa kaikki on täsmälleen samaa: kenelle meidän tuote/palvelu luo arvoa ja miksi - miten meidän on kommunikoitava tämä ja kehityttävä yhdessä asiakkaidemme kanssa?

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan mitä konkreettisia asioita jokainen organisaatio voi tehdä vaikka tänään saadakseen datan ohjaamaan asiakastyötä -ja viestintää, ja siten koko liiketoiminnan kehitystä.
 

Webinaariasiantuntija

Juho Kunttu on viimeisen kahdeksan vuoden ajan auttanut satoja myynti- ja markkinointitiimejä Pohjoismaissa ja Hollannissa tehostamaan tapojaan sekä prosessejaan datan avulla. Hänellä on laaja kokemus eri toimialoilta, järjestelmistä sekä malleista myynnin ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen, segmentointiin, ennustuksiin ja optimointiin. 
 

Webinaarin järjestäjä

Wakaru on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.

Wakaru @LinkedIn

Järjestäjä