Taitoja monitoimittajaympäristössä menestymiseen

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

25.8.2023

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Webinaaritallenne: Taitoja monitoimittajaympäristössä menestymiseen

Tässä webinaarissa kuulet, millaisia taitoja tarvitaan ja mitä on hyvä huomioida monitoimittajaympäristön hallinnassa. Informatiivinen ja käytännönläheinen webinaari tarjoaa tietoa ja vinkkejä, mitä tarvitset menestyksekkääseen toimintaan monitoimittajaympäristössä.

Nykyisin lähes jokainen organisaatio toimii monitoimittajaympäristössä ja tämä tilanne voi asettaa myös haasteita toiminnalle. Laadukkaiden ja kustannustehokkaiden palveluiden tuottamiseen monitoimittajaympäristössä tarvitaan strategista lähestymistä toimintamalleihin sekä avaintaitojen kehittämistä, jotta voi erottautua kilpailijoista, tehostaa toimintaa ja saavuttaa organisaatiolle asetetut tavoitteet koko ajan huomioiden korkea asiakastyytyväisyys. Webinaarissa saat käsityksen siitä, mitä tarvitaan laadukkaaseen toimintaan monitoimittajaympäristössä.

Ota ensimmäinen askel kohti menestyksekästä toimintaa monitoimittajaympäristössä!

Webinaariasiantuntija

Jani Iivonen on kokenut alan valmentaja ja konsultti. Jani on toiminut Wakarulla vuosia palvelujohtamisen parissa ja valmentanut tuhansia palvelujohtamisen parhaiden käytäntöjen pariin. Hän on sertifioitu useisiin keskeisiin viitekehyksiin, kuten ITIL, SIAM ja COBIT 2019. Hänellä on erinomainen ymmärrys monitoimittajaympäristössä toimimiseen tarvittavista tiedoista ja taidoista sekä siitä, mitä se vaatii organisaatioilta.


Vinkit osaamisen kehittämiseen monitoimittajaympäristössä

 

Webinaarin järjestäjä

WAKARU on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO, Authorized Training Organisation).

Wakaru @LinkedIn

 

Järjestäjä