Mitä ihmettä täällä tapahtuu?

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Muu teknologia (Zoom)

12.4.2024

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

“Mitä ihmettä täällä tapahtuu?” Kuullaksen perustajien viisi huomiota työelämän haasteista ja ratkaisut niihin.

 

Kuullaksen perustajat Saara Rantanen ja Irina Krohn tapasivat 2020 ja miettivät, mitä ihmettä työelämässä ja elämässä ylipäätään oli tapahtumassa. Etätyö, ylikuumentuminen, stressi, jaksaminen ja jatkuvat muutokset olivat omissa ja ystävien puheissa päivittäisiä aiheita.


Tuottavuus ei enää synny ihmisen tehokkaasta suhteesta työhön, vaan se syntyy ihmisten hyvinvoinnista, keskinäisistä suhteista ja vuorovaikutuksesta - eli siitä miten ihmiset toimivat yhdessä. Sosiaalista ja henkistä kuormaa ratkovia palveluita ei kuitenkaan nykyinen työelämä tarjoa.


Tule webinaariin kuulemaan miksi on Kuullas, ja mitä uutta Saara ja Irina haluavat tuoda työelämään – ja erityisesti sitä rakentamassa oleville ihmisille. Mukana keskusteluissa on kokenut yritysvalmentaja, mielen kouluttaja ja tietokirjailija Jaana Hautala. 

 


Näin syntyi Kuullas

 

Rakastan tutkia ja innovoida. Tämä ajoi minut Lahdesta maailmalle. Kymmenen vuotta Keski-Euroopassa ja Iso-Britanniassa sekä monipuolinen ymmärrys business- ja mielen valmentamisen maailmasta saivat kyseenalaistamaan vanhoja, kankeita mielenterveyden kaavoja ja haastamaan niitä.

Oivalsin, että en voi onnistua ja pysyä hyvässä iskussa, jos en fysiikan rinnalla kehitä ja huolla myös mieltäni. Näin syntyi Kuullas. Intohimoni on mahdollistaa mielen valmennus niin monille ihmisille kuin mahdollista.

- Irina

 

Siksi on Kuullas

Teknisessä maailmassa on paljon kaavoja ja prosesseja. Kun jokin ei toimi, osaamme selvittää vian ja korjata sen. Saamme loogisella päättelyllä asioita toimimaan, kehittymään ja tehostumaan.

Insinöörikansana olemme tässä hyviä. Usein kuitenkin erehdymme luulemaan, että nuo samat toimintamallit tehoavat mieleen. Mielen kanssa työskennellessä toimivat kuitenkin täysin eri kaavat. Olen diplomi-insinööri ja terapeutti. Haluan luoda inhimillisempää työelämää tuomalla hyvinvoinnin kaavat ihmisille käyttöön. Siksi on Kuullas.

- Saara

 

Järjestäjä