Hardware Agility – tie ketteryyteen

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

30.5.2024

Maksuton webinaari
klo13.00-14.00

Webinaaritallenne: Hardware Agility – tie ketteryyteen!

Webinaarista sanottua:

Kuuntelijapalaute: arvio 4,6/5 ja  100 % suosittelee

  • "Hyviä esimerkkejä ja asiantunteva luennoitsija."
  • "Rauhallinen ammattimainen esitys."

Webinaarin esittely:

Webinaari tarjoaa ensiaskeleet siihen, kuinka voit nopeuttaa tuotekehitystäsi käyttämällä ketteriä menetelmiä laitteistokehityksessä. Työ perustuu vuosikymmenien kokemukseemme tuote- ja prosessikehityksestä sekä valmennuksesta suurimmissa ja nopeimmissa tuotekehitysyrityksissä. Tavoitteena on tarjota asiakasarvoa aiemmin – tuotekehityksen nopeuden kasvattaminen on olennainen askel tässä tavoittelussa.

Mitä opit webinaarissa?

  • Kuinka ketteriä menetelmiä voidaan käyttää laitteistokehityksessä
  • Kuinka voit ottaa ensiaskeleita siirtyäksesi vesiputousmallin tuotekehitysorganisaatiosta ketterään tuotekehitykseen
  • Ketterä tuotekehitys on välttämätön digitaalisen transformaation seuraus


Etkö pääse live-lähetykseen? Ei huolta, ilmoittautuneena saat tiedon, kun tallenne on katsottavissa. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan!
 

Katso myös

 

Webinaariasiantuntija

Maarit Laanti, Fil. Tri, SAFe Fellow

Maarit on tehnyt käytännön työtä organisaatioiden ketteröittämiseksi vuodesta 2006 alkaen. Hän on skaalattujen ketterien menetelmien pioneeri, ja tehnyt aiheesta myös väitöskirjansa 2013. Samana vuonna Maarit oli mukana perustamassa Nitor Deltaa, ja toi skaalatun ketteryyden mallin SAFen Pohjoismaihin. Hän on SAFe-mallin kontribuuttori, kouluttajien kouluttaja (SPCT) ja SAFe Fellow.

Maarit on myös ollut mukana organisoimassa Scan Agilea, ja toiminut program- ja track chairinä useissa tieteellisissä ketterissä konferensseissa. Maarit on myös nimetty niiden 100 naisen joukkoon, jotka ovat eniten edistäneet ketteriä ja lean-malleja maailmassa (LIA100). Hänet on kolmena viime vuotena valittu Suomen sadan ICT-vaikuttajan listalle (Tivi)

 

At WikiAgile, we support organizations in developing a Lean and Agile mindset and refining their processes. We achieve this by collaboratively designing and implementing a distinctive phased deployment model. This model includes executive engagement, organizational readiness, foundation building, transforming for excellence and the delivery of world class, people focused end-to-end solutions. Our mission is to guide companies in fulfilling their cultural, environmental, sustainability, and societal obligations.

 

Webinaarin järjestäjä

Wakaru on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO, Authorized Training Organisation).

Wakaru @LinkedIn

 

Järjestäjä