Esihenkilön 10 kiperää kysymystä — kuinka toimia töissä?

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

16.5.2024

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

Webinaaritallenne: Esihenkilön 10 kiperää kysymystä — kuinka toimia töissä?

Webinaarista sanottua

Kuuntelijapalaute: arvio 4,4/5 ja 100 % suosittelee

 • “Paljon hyvää asiaa näin uuden esihenkilönä vasta aloittaneen näkemyksestä.”
 • “Käytännöllinen, ymmärrettävä ja perustuu selvästi kokemukseen.”
 • “Aina ajankohtainen aihe.”
 • “Kertaus on aina hyvästä.”

Syvennä osaamistasi Juridiikka-tiistain valmennusten avulla. Katso valmennukset tästä.

Webinaarin esittely

Esihenkilörooli sisältää paljon valtaa ja vastuuta. Mutta miten lähijohtajan pitäisi käytännössä toimia eri tilanteissa?

Esihenkilöt pääsevät jatkuvasti ratkomaan monenlaisia käytännön ongelmia. Hyvä lähijohtajuus mitataan nimenomaan silloin, kun vaihtoehtoja on kaksi tai useampikin.

Tässä webinaarissa käydään läpi arjen esimerkkien kautta, mistä ja miten kannattaa valita. Lämpimästi tervetuloa webinaariin!

Ohjelma

Tässä webinaarissa käsitellään käytännön esimerkkien kautta kysymyksiä siitä, miten pitäisi toimia, kun…

 1. yksi tai useampi työyhteisön jäsen käyttäytyy epätoivotusti
 2. työntekijä ei saa aikaiseksi
 3. työntekijä vaikuttaa peittelevän terveysongelmaansa
 4. esihenkilön koetaan kiusaavan
 5. esihenkilö kokee, että häntä kiusataan
 6. työntekijän epäillään yrittävän jäädä pahan mielen sairauslomalle
 7. pohditaan, annettaisiinko varoitus vai yritettäisiinkö vain unohtaa tapahtunut
 8. työlainsäädäntö on muuttumassa
 9. työyhteisöä tahdotaan kehittää itse- ja yhdessäohjautuvampaan suuntaan ja/tai
 10. tiimin psykologista turvallisuutta olisi syytä lisätä.
   

Kenelle webinaari on tarkoitettu?

Ensisijaisesti esihenkilöille ja heidän tukijoukoilleen. Kaikille työnantajan ja henkilöstöhallinnon edustajille. Sujuvan vuoropuhelun takaamiseksi soveltuu mainiosti myös työntekijöiden edustajille.
 

Mitä on luvassa webinaarin jälkeen?

Webinaarin jälkeen voit kehittää osaamistasi syvemmin Oppiaan rantautuvissa Juridiikka-tiistaiden kokonaisuuksissa. Juridiikka-tiistait pureutuvat tiiviinä valmennuksina eri teemoihin. Katso valmennukset tästä.

Webinaariasiantuntija

Katariina Sorvanto, KataKoski Oy 

Katariina on juristi ja työyhteisövalmentaja, joka on tutustunut laajasti johtamiseen ja organisaatioiden toimintaan sekä teoriassa että käytännössä – esihenkilönäkin työskennellen. 

Valmennuksissaan Katariina yhdistää olennaisen lainsäädännön ja oikeuskäytännön soveltamisen hyvään johtamiseen ja lähiesihenkilötyöhön. Näin osallistujat saavat parhaan mahdollisen kokonaiskuvan niistä raameista, joissa he ja muut työyhteisön jäsenet voivat vastuullisesti toimia.

Katariina pitää yllä osaamistaan myös itse opiskellen. Tällä hetkellä hän viimeistelee työhyvinvointia käsittelevää KTM-tutkinnon lopputyötään ja kouluttautuu personal traineriksi. Katariina on innostava ja pidetty, pitkällä esiintymiskokemuksella toimiva valmentaja. Valmennustehtävien lisäksi hän konsultoi asiakkaitaan työoikeudellisissa kysymyksissä.
 

Webinaarin järjestäjä

Wakaru on osaamistalo, jonka ammattilaiset auttavat vahvalla kokemuksellaan asiakkaitaan onnistumaan. Tarjoamme vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä asiakkaiden liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme lähes 3 000 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi ja järjestämiimme tapahtumiin osallistuu 4 500 ammattilaista. Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO, Authorized Training Organisation).

Wakaru @LinkedIn

Järjestäjä