Pilvipalvelut tutuiksi arkkitehtuurin avulla

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

24.8.2021

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Teknologioiden kuvaaminen on monelle arkkitehdille haastavaa. Pitää olla ymmärrystä, mitä mikäkin teknologia tekee kokonaiskuvassa ja samalla pitää vielä osata jokin kuvausnotaatio, jolla asiat mallintaisi. Teknologiakerroskin jää helposti tyngäksi, jos sitä ei kyetä liittämään tietojärjestelmiin ja sitä kautta prosesseihin ja palveluihin.

Tässä webinaarissa pääset mukaan perehtymään pilvipalveluiden maailmaan käytännön läheisesti. Katsomme läpi millaisia palveluita pilvestä on mahdollista hankkia. Lisäksi perustamme yhdessä pilvipalveluun uuden virtuaalikoneen ja kuvaamme kyseisen palvelinkerroksen ArchiMaten® mallinnusnotaatiolla.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-10:00 Pilvipalvelut tutuiksi arkkitehtuurin avulla. Puhuja: Oskari Forsblom, Senior Consultant (Coala)

Oskari Forsblomilla on usean vuoden kokemus teknologia-arkkitehtuurin kuvaamisesta sekä ratkaisuarkkitehtuurista. Oskarilla on kokemusta teknologioiden kuvaamisesta sekä ArchiMaten® mallinnusnotaatiolla, että myös UML:n avulla.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

Järjestäjä