Ketterä siirtymä

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

20.10.2022

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Katso Ketterä siirtymä -keskustelun tallenne! 

Kuuntele keskustelu siitä, mistä on kyse ketterässä siirtymässä. Keskustelijoina ovat Wakarun projektijohtamisen ja konsultoinnin päävalmentaja Aaro Ollikainen sekä Executive Consultant Mika Purola, jotka vastaavat kysymyksiin projektijohtamiseen liittyvästä ketteryydestä ja siitä, mitä käytännössä tarkoittaa ketterä siirtymä.
 

Palautetta webinaarista ”Mikä jäi päällimmäisenä mieleen?”

  • Meidän yritykselle ajankohtaista
  • Kokemus huokui keskustelijoista!
  • Pidin ajatuksesta, että ketteryyttä ei hehkutettu ainoana vaihtoehtona tai hopealuotina. oli myös hyvä kuulla, että erilaisia hybriditoteutuksia on käytössä paljon.
  • Sai liikkeelle "poikkitieteellisiä" ajatuksia ja niiden soveltamista käytäntöön
  • Hyvät ja asiantuntevat keskustelut ja hyvä rakenne.
  • Ketteryydestä puhutaan paljon, mutta kaikki eivät miellä sitä, että se on erityisesti kehittämisen väline.
  • Sain kokonaiskuvan ketterästä siirtymästä.


Miksi kannattaa kuunnella tallenne?

Saat keskustelusta ymmärrystä, mitä ylipäätään ovat ketterät ja hybridimenetelmät sekä mitä hyötyä niistä on. Lisäksi keskusteluun nostetaan se, miksi ja miten näitä kannattaisi hyödyntää sekä liittyykö tähän millaisia riskejä. Projektien parissa pitkään toimineet keskustelijat kertovat myös omista kokemuksista ja havainnoistaan, joten tätä ei kannata jättää väliin!

Webinaariasiantuntijoina

Aaro Ollikainen on sertifioitu projektipäällikkö (PRINCE2 Practitioner, IPMA C, PMP, PRINCE2 Agile) ja projektijohtamisen valmentaja. Aarolla on yli 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yrityskohtaisista valmennuksista. Hän on työskennellyt esimerkiksi ICT-, infrastruktuuritoimitus-, lääke- ja asiantuntijapalvelualan yritysten sekä julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. Aaro tunnetaan taitavana valmentajana ja coachina, joka saa aikaan konkreettisia tuloksia valmennettaviensa toiminnassa.
Aaro @LinkedIn

Mika Purola on sertifioitu Scrum Master ja PRINCE2 Agile Practitioner. Hänellä liki 10 vuoden kokemus yrityskohtaisista valmennuksista sekä liikkeenjohdon konsultoinnista. Ennen Wakarua hän on toiminut mm. Nokia Oyj:ssä eri tehtävissä ja projektijohtamisen kouluttajana ja konsulttina sekä digitaalisen fasilitoinnin asiantuntijana. Lisäksi Mika on valittu Vuoden Peili-valmentajaksi 2020.
Mika @LinkedIn

Moderaattorina

Laura Hassel toimii Head of Marketing -roolissa Wakarulla. Koulutukseltaan Laura on palvelumuotoilija ja hänellä on lisäksi projekti- ja palvelujohtamisesta PRINCE2®, PRINCE2 Agile® ja ITIL® 4 Foundation -sertifikaatit. Laura on työurallaan sukeltanut valmennusten, ammattitapahtumien sekä asiakaskokemuksen ja -palvelun maailmaan suurella intohimolla. Saatatte bongata hänet webinaarihostina tai tapahtuman puheenjohtajana.
Laura @LinkedIn

Aiheeseen liittyviä palveluita ja materiaalia

Webinaarin järjestäjä

Wakaru tarjoaa vuosien kokemuksella parhaita käytäntöjä ja teknologiapalveluita asiakkaidemme liiketoiminnan ja henkilöstön jatkuvan kehittämisen tueksi. Asiakasyrityksemme lukeutuvat Suomen top 100 suurimpiin yrityksiin. Vuosittain valmennamme yli 2500 ammattilaista palvelujohtamisen ja projektijohtamisen edelläkävijöiksi. Olemme sertifioitu ja hyväksytty koulutusorganisaatio (ATO). Asiakastyytyväisyytemme on korkea – lähes 100 % asiakkaistamme suosittelisi palveluitamme myös kollegalleen.

Wakaru @LinkedIn

Järjestäjä