Tiedolla johtaminen: onnistu arkkitehtuurin avulla

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

28.2.2023

Maksuton webinaari
klo15.00-16.00

Tiedolla johtaminen on kaikkien organisaatioiden strategioiden keskiössä. Halutaan ennakoida, päätösten pitäisi perustua dataan eikä luuloon ja toimintaakin pitäisi tehostaa. Tieto ja sen hyödyntäminen on avain tähän kaikkeen, mutta miten edetä.

Suunnittelu on tässäkin kaiken a ja o, mutta millainen suunnitelma on riittävä? Edes tietomallien tekeminen ei ole ihan helppoa, on helppo ajautua listaamaan kaikkea mahdollista ajatuskarttamaisesti. Jos lähtökohta on höttöinen, nousee tie pystyyn yllättävän nopeasti. Jos taas arkkitehtuurin aloittaa ”liian isosti”, päätyy työvoimavaltaiseen harjoitukseen, joka jää useimmiten kesken. Jos taas suunnittelua ei tee lainkaan, ollaan takaisin lähtötilanteessa eli raavitaan pistemäisesti tietoa kasaan ”jollain tavalla”.

Mikä olisi järkevä ja inhimillisesti mahdollinen tapa suunnitella tiedolla johtamista? Anna avaa tätä webinaarissaan esimerkkien avulla.

Aikataulu:
14.45-15.00 Liittyminen webinaariin
15.00-16:00 Tiedolla johtaminen: onnistu arkkitehtuurin avulla. Puhuja: Anna Aaltonen, Senior Consultant (Coala)

Annan arkkitehtuurikokemus ja -osaaminen on poikkeuksellisen laaja, jo yli 20 vuoden ajalta. Eri kokoiset organisaatiot, arkkitehtuurin käyttökohteet sekä varsinainen mallinnustyö ovat kaikki tulleet tutuiksi. Koulutuspalautteissa kiitosta tulee käytännönläheisistä esimerkeistä ja hyvistä vinkeistä. Mieluisin haaste Annalle on kuitenkin ottaa epämääräinen möhkäle käsiteltäväksi ja jäsentää se toteuttamiskelpoiseksi etenemissuunnitelmaksi.


HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

Järjestäjä