Webinaari 22.3.2023 Käyttövaltuusviidakon raivaustalkoot

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

22.3.2023

Maksuton webinaari
klo10.00-11.00

Tule mukaan webinaariin kuulemaan ratkaisuista käyttövaltuuksiin.

Ohjelma:

  • 09:45-10:00 Kirjautuminen webinaariin
  • 10:00-10:05 ItSMF avaus  
  • 10:05-11:00 Käyttövaltuusviidakon raivaustalkoot

Moni organisaatio on julkaissut jokaisen yksittäisen käyttövaltuuden käyttäjilleen haettavaksi huolimatta siitä, että suurinta osaa käyttövaltuuksista ei haeta juuri koskaan tai niitä haetaan hyvin harvoin. Voidaanko IGA-ratkaisulla rakentaa käyttäjälähtöisempiä käyttövaltuuspaketteja? Entä onko organisaatio valmis siirtymään kohti määräaikaisia käyttövaltuuksia ikuisten luvitusten sijasta?

Puhujana Kalle Niemi

Porista käsin maailmaa parantava Kalle Niemi on työskennellyt yli 9 vuotta identiteetin- ja pääsynhallinnan konsulttina hyvinkin vaihtelevissa toimeksiannoissa eri asiakassegmenteissä aina finanssialalta valmistavaan teollisuuteen.

Työssään Kalle on lukuisten asiakasprojektien lisäksi ollut kehittämässä tehokkaampia tapoja keskeisten IAM-vaatimusten määrittämiseen sekä malleja organisaation IAM-kypsyystason muodostamiseen. Ehdottomia vahvuuksia on kyky hahmottaa prosesseja ja niiden pullonkauloja. Tämä yhdistettynä vahvaan data-osaamiseen, sekä tietoturvatuntemukseen on tarjonnut työvälineitä asiakkaiden auttamiseen identiteetin- ja pääsynhallinnan hankkeissa. Oli kyse sitten automatisoinnin lisäämisestä tai riskien pienentämisestä.

Järjestäjä