Ohjelmistoarkkitehtuuri kohtaa ArchiMaten

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

3.10.2023

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Ohjelmistoarkkitehtuuri on kriittinen osa ohjelmistojen kehitystä, ja sen asianmukainen suunnittelu ja dokumentointi ovat avainasemassa projektin onnistumiselle. Tässä webinaarissa tutustumme ArchiMate-mallinnuskielen käyttöön ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelussa ja visualisoinnissa.

Webinaarin aikana tarkastelemme myös käytännön esimerkkejä ja parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit hyödyntää ArchiMate-mallinnuskieltä tehokkaasti ratkaisujen suunnittelussasi. Saat vinkkejä siitä, miten voit integroida ArchiMate-mallinnuksen osaksi työkalupakettiasi ja hyödyntää sitä projektisi eri vaiheissa.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-10:00 Ohjelmistoarkkitehtuuri kohtaa ArchiMaten. Puhuja: Oskari Forsblom, Senior Consultant (Coala)

Oskari on kokenut IT-arkkitehti, jolla on yli 10 vuoden kokemus web-pohjaisten tietojärjestelmien suunnittelusta ja teknologia-arkkitehtuurin kuvaamisesta. Olen vastannut valtion viraston teknologia-arkkitehtuurista ja tehnyt tärkeitä teknologiavalintoja. Olen myös kehittänyt metamallin valtion viraston teknologia-arkkitehtuurin kuvaamiseen ja toteuttanut sen käytännössä. Olen toiminut konsulttina useissa asiakasprojekteissa yli 2 vuoden ajan ja jakanut osaamistani myös kouluttajana.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

Järjestäjä