Onko meillä jatkossa enää "tietojärjestelmiä"?

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

24.10.2023

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Digitalisaatio ja teknologinen kehitys ovat mullistaneet tapamme käsitellä tietoa ja hallita liiketoimintoja. Tässä webinaarissa pureudumme kysymykseen: "Onko meillä jatkossa enää 'tietojärjestelmiä'?" Tutkimme tulevaisuuden näkymiä ja haasteita, joita liittyy tietojärjestelmien rooliin digitalisaatiossa.

Webinaarissa tarkastelemme, miten teknologinen kehitys, kuten tekoäly, pilvipalvelut, lohkoketjut ja esineiden internet, muuttavat liiketoimintaympäristöä ja tietojenkäsittelyä. Tutustumme ArchiMate-mallinnuskielen tehokkaaseen käyttöön tietojärjestelmien mallintamisessa. Opit, miten arkkitehtuurikuvaukset auttavat hahmottamaan ja kommunikoimaan näiden erilaisten tyyppitapausten rakennetta, toiminnallisuutta ja riippuvuuksia.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-10:00 Onko meillä jatkossa enää "tietojärjestelmiä"?. Puhuja: Oskari Forsblom, Senior Consultant (Coala)

Oskari on kokenut IT-arkkitehti, jolla on yli 10 vuoden kokemus web-pohjaisten tietojärjestelmien suunnittelusta ja teknologia-arkkitehtuurin kuvaamisesta. Olen vastannut valtion viraston teknologia-arkkitehtuurista ja tehnyt tärkeitä teknologiavalintoja. Olen myös kehittänyt metamallin valtion viraston teknologia-arkkitehtuurin kuvaamiseen ja toteuttanut sen käytännössä. Olen toiminut konsulttina useissa asiakasprojekteissa yli 2 vuoden ajan ja jakanut osaamistani myös kouluttajana.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

Järjestäjä