Ajankohtainen tilannekuva ja uudistumisen hallinta

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

22.11.2023

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Tässä tilaisuudessa pureudumme ajantasaiseen tilannekuvaan ja uudistumisen hallintaan osana palvelujen ja toiminnan kehittämistä. Tilaisuudessa opit:

  • Miten organisaation toimintaympäristöstä saadaan ajantasainen tilannekuva
  • Miten uudistuksia viedään hallitusti eteenpäin
  • Mitä se vaatii eli minkälainen organisoituminen tukee uudistumista

Lisäksi tarkastelemme, miten tiedonhallintamallia ja arkkitehtuurikuvauksia voidaan hyödyntää palvelujen ja toiminnan kehittämisessä. Tule kuulolle!

Asiantuntijana: Mira Ulmanen, toiminta-arkkitehti, Istekki Oy

Mira Ulmanen on työskennellyt kokonaisarkkitehtuurin, tiedonhallinnan, tiedonhallintamallin, erityisesti toiminnan kuvausten ja kehittämisen parissa vuodesta 2016 lähtien.

Miran intohimona ovat kokonaisarkkitehtuuri, tiedonhallintamallin kuvaukset ja niiden hyödyntäminen ajankohtaisen tilannekuvan saamiseksi, kokonaisuuden hallitsemiseksi ja toiminnan ja palvelujen jatkuvaksi kehittämiseksi. Lisäksi Mira on toiminut monissa projekteissa ja hankkeissa, ja ollut mukana hakemassa ulkopuolisia rahoituksia eri hankekokonaisuuksien toteutukseen.

Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialasta Miralla on lähes kahdenkymmenen vuoden työkokemus: kliinisestä suunterveydenhuollosta, opettamiseen, johtamiseen ja asiantuntijana toimimiseen. Mira on avoin, sosiaalinen ja innostuva. Haasteet ja uuden oppimisen Mira kokee mielenkiintoisina.

 

Järjestäjä