Tutustu Archi-välineeseen kokonaisarkkitehtuurin mallintamisessa

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

21.3.2024

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Webinaarissa tutustumme siihen, millaista Archi-välineen peruskäyttö on. Käymme läpi sekä uusien arkkitehtuurikaavioiden luomisen että elementtien hallinnan. Samalla saat käsityksen siitä, miten sisältöä kannattaa järjestellä välineessä. Entä onko Archi-väline tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön vai saako siitä yhteiskäyttöisen kuvauskannan? Kerromme myös lyhyesti, miten ilmaisväline Archi eroaa muista markkinoilla olevista välineistä, käytännössä siis Sparx EA -välineestä.

Webinaarissa esittelemme Archi-välineen peruskäyttöä siten, miten me Coalalla välinettä käytämme kokonaisarkkitehtuurin mallintamisessa.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-10:00 Tutustu Archi-välineeseen kokonaisarkkitehtuurin mallintamisessa. Puhuja: Ida-Kaisa Isoviita, Senior Consultant (Coala)

Ida-Kaisa on yksi Coalan Sparx EA -välinekouluttajista, mutta myös muut yleisimmät mallinnusvälineet ovat hänelle tuttuja. Ida-Kaisalla on konkreettinen ote välineen käyttöön ja arkkitehtuurisisältöjen tekemiseen. Olennainen osa tehokasta mallintamista on juurikin välineen sujuva käyttö, jolloin voit keskittyä itse asiaan eli arkkitehtuurityöhön.

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

Järjestäjä