Kustannustehokas pilvisiirtymä arkkitehtuurin avulla

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

12.9.2024

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Pilvisiirtymässä, kuten kaikissa muissakin arkkitehtuurin siirtymissä, täytyy olla hyvä ymmärrys organisaation nykytilasta. Hyvällä suunnittelulla kyetään pitämään yllätykset hallittuina. Mikä onkaan parempi keino saada nykytilan kokonaiskuva haltuun kuin kokonaisarkkitehtuuri?

Tässä webinaarissa pääset tutustumaan siihen, kuinka kokonaisarkkitehtuuria voidaan hyödyntää pilvisiirtymän suunnittelussa ja miten eri teknologiatuoteperheiden kuvauksissa päästään liikkeelle.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-10:00 Kustannustehokas pilvisiirtymä arkkitehtuurin avulla. Puhuja: Oskari Forsblom, Senior Consultant (Coala)

Oskari on kokenut IT-arkkitehti, jolla on yli 10 vuoden kokemus web-pohjaisten tietojärjestelmien suunnittelusta ja teknologia-arkkitehtuurista. Oskari on vastannut valtion viraston teknologia-arkkitehtuurin nyky- ja tavoitetilasta ja tehnyt tärkeitä teknologiavalintoja. Oskarilla on kokemusta teknologia-arkkitehtuurin mallinnustavan suunnittelusta ja sen toteuttamisesta käytännössä. Oskarilla on toiminut uransa aikana sekä organisaation omana arkkitehtina että konsultin roolissa useassa eri asiakastoimeksiannossa.

Lisää Oskarin ja muiden coalojen webinaareja löydät aihealueittain jaoteltuna kokonaisarkkitehtuurin tietopankista kokonaisarkkitehtuuri.fi.

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

Järjestäjä