Hyödynnä kokonaisarkkitehtuuria projektien arkkitehtuurityössä

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar 2)

9.11.2021

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Kokonaisarkkitehtuurin tyypillisiä asiakkaita ovat käynnistyvät projektit. Projektien ei kannata tehdä niitä asioita uudestaan, jotka kokonaisarkkitehtuurissa on jo tehty. Projekti siis hyödyntää ja täydentää kokonaisarkkitehtuurissa muodostettua tilannekuvaa. Tähän hyödyntämiseen on käytännöllisiä ja yksinkertaisia keinoja. Projektin ratkaisuarkkitehdin ei oleteta olevan ArchiMate-guru, pitkälle pääsee jo sillä, että osaa lukea kokonaisarkkitehtuurin tuotoksia. Webinaarissa Anna esittelee esimerkin avulla työtavat ja vaiheet, miten asiassa kannattaa edetä.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Hyödynnä kokonaisarkkitehtuuria projektien arkkitehtuurityössä Puhuja: Anna Aaltonen, Senior Consultant (Coala)

Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on käytännönläheinen ja oleellisiin asioihin pureutuva.


HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ

Järjestäjä