WEBINAARI: API-bisnes - 8 liiketoimintamallia

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

11.4.2018

Maksuton webinaari
klo10.00-11.00

Avoimia ohjelmointirajapintoja (API) on ollut olemassa yhtä kauan kuin ohjelmistojakin. Parhaassa tapauksessa ne tuovat lisää liikennettä palveluihin ja tehoja liiketoimintaan. Mutta minkälainen API-strategia tuo organisaatiollesi eniten tehoja, liidejä – ja bisnestä?

Codenton toimitusjohtaja Petri Aukia on konsultoinut API-talouden liiketoimintamalleja vuodesta 2007. Kaksiosaisen API-webinaarisarjan ensimmäisessä osassa hän esittelee kahdeksan API-talouden liiketoimintamallia. Webinaari auttaa API-strategiaa luovaa organisaatiota ymmärtämään kotimaiset ja kansainväliset ekosysteemivaihtoehdot sekä niiden liiketoimintamallit. Webinaari sopii kaikille aina teknologiayritysten päättäjistä julkisen sektorin asiantuntijoihin ja softa-alan ammattilaisista start up -skenen tyyppeihin.

API-bisnes: 8 liiketoimintamallia -webinaari on kaksiosaisen webinaarisarjan ensimmäinen jakso. Webinaarisarjan toinen jakso on ke 18.4. kello 10–11.00. Se pureutuu käytännön tasolle otsikolla: API-bisnes: Miten lähteä liikkeelle? Webinaarit ovat omia kokonaisuuksiaan, jotka tukevat toinen toistaan ja toimivat myös itsenäisinä jaksoina.


Aikataulu
9.45–10.00 Webinaariin liittyminen
10.00–10.45 Showtime! Petri esittelee API-talouden 8 liiketoimintamallia.
10.45–11.00 Kysymyksiä? Petri vastaa katsojien kysymyksiin.

Puhuja 

 

Petri Aukia on Codento Oy:n toimitusjohtaja. Petrillä on yli 20 vuoden kokemus APIen sekä tietojärjestelmien ja -arkkitehtuurien kehittämisestä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Hänen erityisosaamistaan ovat pilvipalvelujen hyödyntäminen, vaativat arkkitehtuurit sekä ketterä hankinta. Petri on myös Ohjelmistoyrittäjät ry:n aktiivi ja kasvuyritysten mentori. Hän hyppää mielellään puhujakorokkeelle parantamaan suomalaista softakehitysmaisemaa ja -mahdollisuuksia. Vapaa-aikanaan Petri säntää mielellään metsään, kokkaa perheelle ja lukee Murakamia.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita

Järjestäjä