WEBINAARI: API-bisnes - Miten lähteä liikkeelle?

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

18.4.2018

Maksuton webinaari
klo10.00-11.00

Avoimien ohjelmointirajapintojen (API) käyttöönotto vaatii organisaatiolta erityisosaamista. Vain hyvin suunnitellut apit, joissa ymmärretään kumppanien liiketoimintamallit, ovat tekemisen arvoisia. Miten sitten edetä oman organisaation apien kanssa ja saada niistä parhaimmat tehot?

Codenton toimitusjohtaja Petri Aukia on konsultoinut API-talouden liiketoimintamalleja vuodesta 2007. Kaksiosaisen API-webinaarisarjan toisessa osassa hän kertoo, miten API-liiketoimintastrategiaa voidaan lähteä käytännössä toteuttamaan. Kaikki lähtee potentiaalisista kumppaneista ja heidän toimintaympäristönsä ymmärtämisestä. Webinaari sopii kaikille aina teknologiayritysten päättäjistä julkisen sektorin asiantuntijoihin ja softa-alan ammattilaisista start up -skenen tyyppeihin.

API-bisnes: Miten lähteä liikkeelle? -webinaari on kaksiosaisen webinaarisarjan toinen jakso. Webinaarisarjan ensimmäinen jakso on ke 11.4. kello 10–11.00. Se esittelee API-talouden ansaintalogiikkaa otsikolla: API-bisnes 8 liiketoimintamallia. Webinaarit ovat omia kokonaisuuksiaan, jotka tukevat toinen toistaan ja toimivat myös itsenäisinä jaksoina.
 

Aikataulu
9.45–10.00 Webinaariin liittyminen
10.00–10.45 Showtime! Petri esittelee API-bisneksen lähtökohtia.
10.45–11.00 Kysymyksiä? Petri vastaa katsojien kysymyksiin.

Puhuja


Petri Aukia on Codento Oy:n toimitusjohtaja. Petrillä on yli 20 vuoden kokemus APIen sekä tietojärjestelmien ja -arkkitehtuurien kehittämisestä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Hänen erityisosaamistaan ovat pilvipalvelujen hyödyntäminen, vaativat arkkitehtuurit sekä ketterä hankinta. Petri on myös Ohjelmistoyrittäjät ry:n aktiivi ja kasvuyritysten mentori. Hän hyppää mielellään puhujakorokkeelle parantamaan suomalaista softakehitysmaisemaa ja -mahdollisuuksia. Vapaa-aikanaan Petri säntää mielellään metsään, kokkaa perheelle ja lukee Murakamia.HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Järjestäjä