WEBINAARI: API-talous eli miten ohjelmointirajapintojen kaupallistaminen tapahtuu

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

9.2.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Ohjelmointirajapinnat ovat mahdollisuus uuden liiketoiminnan generoimiseen joko integraatioiden kautta tai siten että API:t ovat itsepalveluna myytävä tietotuote. Kaupallistaminen edellyttää asiakkaiden ymmärrystä ja jossain määrin uusia liiketoimintamalleja sekä ajattelutapaa.

 

Webinaarissa saat vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä API-talous?
  • Miten API-talous ja alustatalous liittyvät toisiinsa?
  • Miten 3-kertaistan API:n käytöstä maksavien hyödyntäjien määrän?
  • Mitkä ovat API:en toimivimmat liiketoimintamallit?

Aikataulu: 

8:45-9:00 Kirjautuminen webinaariin
9:00-9:45 Webinaari (Sakari Paloviita, suomeksi)

 

Puhuja: Sakari Paloviita, APItalisti ja myynnin sekä liiketoiminnan kehittäjä.

Webinaarin puhuja, Sakari Paloviita, on yksi Suomen johtavista APItalisteista. Sakari on kehitellyt API talouteen liittyviä malleja ja käsitteistöä modernissa digitalisaatiossa käytetyn avainkomponentin API:n sekä eri toimialojen liiketoiminnassa käytettyjen käsitteiden välilisiä yhteyksiä ja riippuvuuksia toisistaan, sekä pohtinut muiden asiantuntijoiden kanssa parhaita tapoja yhdistää käsitteistö toimialariippumattomasti sujuvan viestinnän aikaansaamiseksi. Yhteinen sanasto ja ymmärrys on välttämätöntä tehokasta viestintää varten – erityisesti murtaessamme toimialojen välistä siiloutuneisuutta. Sakari toimii API-talouden täyden palvelun asiantuntijatalo APInf Oy:ssä konsulttina, sekä liiketoiminnan ja myynnin kehittäjänä. Ennen webinaaria kannattaa lukea muutama Sakarin kirjoittama blogi API-taloudesta.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.


 

Järjestäjä