WEBINAARI: Asiantuntija on ylivertainen liikevaihdon tekijä

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

20.4.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

Yritykset elävät myynnistä – ja siksi jokainen asiantuntija on myyjä

Kenellä yrityksessäsi tai organisaatiossasi on eniten asiakaskontakteja? Todennäköisesti jokaisella asiantuntijalla, devaajalla, teknisellä tuella, projektipäälliköllä jne. Ja yleensä heitä kuunnellaan aivan eri tavalla kuin myyjää…

Asiantuntijoilla on ylivertainen paikka kasvattaa yritystensä liikevaihtoa joko myymällä itse, tai antamalla myynnille kullanhohtoisia vinkkejä. Olipa kyse devaajasta tai teknisestä tuesta, molemmat pääsevät lähelle asiakasta ja nauttivat luottamusta, arvostusta ja sympatiaa, josta myyjä voi pahimmillaan vain uneksia. Kun asiantuntija ohimennen mainitsee, että ohjelmaan tai laitteeseen kannattaisi varmaan hankkia joku lisäominaisuus tai -osa, asiakas ei koe olevansa myyntityön kohde.

Miksi usein kuulee kuitenkin sanottavan, ettei insinööri osaa myydä… tai ”en minä ole myyjä, olen asiantuntija…” tai jopa ”taas on myyty jotain ihan muuta kuin asiakkaan tarve on tai pystytään toimittamaan.” Ongelma ei ole asiantuntijoiden myyntiosaamisessa (toki tässäkin on paljon parannettavaa) vaan johdon asenteessa ja sitä seuraavassa sanattomassa ja tahattomassa viestinnässä.

Asiantuntijamyynti on ensisijaisesti johtamiskysymys. Tässä webinaarissa keskitymme vaativaa asiantuntijamyyntiä tekevien organisaatioiden kannalta kriittisiin kysymyksiin:

  • Miksi asiantuntijan roolissa myynti on ENSISIJAISEN tärkeää?
  • Miksi aktiivista myyntityötä on syytä arvostaa ja siihen on kannustettava jokaista roolista riippumatta?
  • Miksi jokainen asiakaskohtaaminen on myyntitilanne?

Tämä maksuton webinaari on tarkoitettu jokaiselle vaativaa asiantuntijatyötä tekevälle ja tällaisen organisaation vetäjälle; asiantuntijoille, jotka ovat mukana asiakastyössä missä tahansa vaiheessa asiakascasea – ja, jotka haluavat panostaa omaan myynnilliseen toimintaansa. Tervetuloa mukaan!

Aikataulu:

klo 8.45–9.00: Liittyminen webinaariin
klo 9.00–9.45: Miksi asiantuntija on ylivertainen liikevaihdon tekijä – ja kuinka tämä näkyy omassa ja organisaation tekemisessä, arjen työssä. Asiantuntijana Pekka Paloheimo, Senior Consultant, Mercuri International Oy

 

Pekka Paloheimo on myynnin ja johtamisen valmentaja, konsultti ja asiantuntija Mercuri International Oy:ssä. Paloheimo haastaa myynnin filosofiallaan erityisesti vaativaa asiantuntijatyötä tekevien organisaatioiden ihmiset antamaan parastaan ja tekemään kaikkensa asiakkaan ja asiakkaan asiakkaan liiketoiminnan parhaaksi. Pekka Paloheimo suhtautuu digitalisaatioon ja muutokseen mahdollistajina. Erityisesti näiden positiiviset vaikutukset busineksessä ja työn arjessa motivoivat päivittäin. Paloheimo uskoo luovuuden, persoonallisuuden ja tilannetajun merkitykseen – ja tietenkin yhdistettynä kovaan substanssiin. Verkostoidu Pekan kanssa LinkedInissä


Katso jälkitallenteena Mercurin toinen webinaari: 
Kasvun johtaminen – varmista oma osuutesi markkinan kasvusta
Mercurin myynnin kehittämisen koulutukset nyt tarjolla Oppimisen verkkokaupassa - tutustu!


HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Järjestäjä