WEBINAARI: Askelmerkit lohkoketjusovelluksiin

Kesto:45 min
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

10.4.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

Lohkoketjuteknologia on aidosti uusi keksintö, joka lupaa paljon. Teknologian saaminen hyötykäyttöön onnistuu kuitenkin vain kokeilujen kautta. Sovellukset ovat tyypiltään uudenlaisia ja niiden toteutukseen on tarjolla monenlaisia vaihtoehtoja ja alustoja. Tarvitaan alustava tiekartta, jonka avulla voidaan rajata käyttötapauksen kannalta tarkoituksenmukaiset ratkaisuvaihtoehdot.

Tässä maksuttomassa webinaarissa käydään lyhyesti läpi tärkeimpiä lohkoketjupohjaisten sovellusten kehittämiseen liittyviä näkökohtia. Tervetuloa osallistumaan! Webinaari antaa hyvän pohjan kolmen tiistai-illan "Lohkoketjusovellukset" -verkkokoulutukseen. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujalle riittävät pohjatiedot tehdä lohkoketjujen käyttöönottoon ja sovelluskehitykseen liittyviä valintoja.

Aikataulu:
8:45 - 9:00 webinaariin liittyminen
9:00 - 9:45 esitys

Puhuja:


Mikko Valjakka työskentelee koodaavana arkkitehtina. Hän on toiminut pitkään sekä ohjelmistoalan startup-yrityksissä että ohjelmistotekniikan kouluttajana mm. Nokia Bridge -uudelleenkoulutusohjelmassa. Mikon intohimona ovat aina olleet uudet teknologiat ja niiden tekeminen ymmärrettäväksi eri kohderyhmille. Verkostoidu Mikon kanssa LinkedInissä!

 HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

 

Järjestäjä