Business Jedi 2023 - Ennakkopuffi

Kesto:45 min
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

25.10.2018

Maksuton webinaari
klo11.30-12.15

Tervetuloa Webinaariin!

Business Jedi - jeditaitoja liike-elämään

Hotel Hilton Kalastajatorppa 29.11.2018

Keynote: Elastinen, Rähinä Records Oy:n toimitusjohtaja, Dr. Sam Inkinen, tulevaisuudentutkija, Ilkka Rajala, henkinen valmentaja

Tervetuloa asiantuntijavetoiseen LIVE- webinaariin, jossa asiantuntijapuhujana tohtori, tulevaisuuden tutkija, mediatutkija ja kirjailija Sam Inkinen! Haastattelusta ja tunnelmasta vastaa yhteisöpedagogi AMK, kulttuurituottaja AMK ja sertifioitu life coach Danita Westphal.

Maailma muuttuu nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Meiltä vaaditaan uniikkeja taitoja sekä kykyä ajatella ja nähdä hyperkytkeytynyt maailma uudella tavalla. Näitä taitoja emme monesti opi koulussa vaan mentoreiltamme.

Nykypäivän ja huomisen tärkeimmät taidot ovat itse asiassa ajattelu- ja asennetaitoja, joilla voimme luoda parempaa maailmaa ja tulevaisuutta. Tarvitsemme kykyä pitää oma mieli vahvana yllätysten ja kaaoksenkin keskellä. Avainroolissa ovat avoin dialogi toimintaympäristön kanssa, luova tulevaisuusajattelu sekä utelias löytöretkeilijän asenne.

Nöyryys ja intohimo. Kaaos ja kosmos. Luovuus ja uudet kytkennät. Tulevaisuus 2023? Tarvitsemme tehokkaita, dynaamisia ja proaktiivisia jeditaitoja liike-elämään.

Jeditaidot ovat taitoja luoda uutta, pysyä vahvana, valjastaa uudet voimat puolelleen ja muistaa oma tarkoitus palvella hyvää.

Webinaarin tavoitteet ja hyödyt:

  • Saat tietoa Business Jedi- tapahtuman sisällöstä, tietoa puhujista pähkinänkuoressa, sekä saat tuntuman, että miksi tapahtumaan ylipäänsä kannattaa tulla verkostoitumaan

  • Pikatietoa siitä, että mitä tämän päivän ja tulevaisuuden liike-elämän jeditaidot ovat

  • Saat tiivistetysti tietoa jeditaitojen hyödyistä organisaatioille ja ihmiselle yksilönä

Aikataulu:

  • 11:30 - 11:35 Avaus 

  • 11:35 - 12:05 Esitys

  • 12:05 - 12:15 Yhteenveto ja lopetus

 

Kuva: Markus Koljonen

Sam Inkinen on tohtoriksi väitellyt mediatutkija, tulevaisuuksien tutkija, innovaatioasiantuntija, tietokirjailija ja konsultti.

Inkinen tunnetaan visionaarisena ja rohkeana ajattelijana sekä innostavana puhujana ja fasilitoijana, jonka tavoitteena on akateemisen teorian ja näkökulmien kytkeminen elävään elämään ja käytäntöön. Hän on toiminut lukuisten yritysten, korkeakoulujen, R&D&I-projektien, teknologiakeskittymien ja tuotekehityshankkeiden asiantuntijana ja neuvonantajana. 

Sam Inkisen erityisenä intohimona ovat niin nykyajan ilmiöt ja historia kuin tulevaisuuksien visionäärinen hahmottaminen. Hän on erityisen kiinnostunut ihmisen, kulttuurin ja teknologian risteyspisteistä. Luovat prosessit, uudet teknologiat ja (tieto)työn tulevaisuus ovat olleet jo pitkään hänen ajattelu-, tutkimus- ja kehitystyönsä keskiössä.

Kuva: Veikko Kähkönen

Haastattelusta ja tunnelmasta vastaa yhteisöpedagogi AMK, kulttuurituottaja AMK ja sertifioitu life coach Danita Westphal.

 

 

 

Järjestäjä