WEBINAARI: Cloud Academy - vuodessa pilviosaajaksi

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

1.11.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Webinaarissa käydään läpi Cloud Academy-valmennuskokonaisuuden sisältöä ja hyötyjä. Kerromme, kuinka oma organisaationne voi kehittyä ja kasvaa sisältäpäin ilman tarvetta uusiin rekrytointeihin.

Webinaariin kannattaa osallistua, jos päättäjäroolissa koet, että organisaatiossa on IT-henkilöstön kehitystarpeita, pilvisiirtymä on jo käynnissä tai on tarvetta siirtyä moderneihin teknologioihin. Osallistu myös, jos olet itse halukas kehittämään omaa osaamistasi. 

Onrego on Microsoftin vuoden kumppani Suomessa 2018, kuusinkertainen Microsoft kultakumppani, Citrix Outstanding Achievement 2018-voittaja sekä Citrix Gold Solution Partner. Tuotamme hyvin hallittua, turvallista ja saavutettavaa pilviteknologiaa modernisti ja ketterästi.

Onrego Cloud Academy

Organisaatioilla on halua kehittyä ja parantaa omaa IT-infrastruktuuriaan, IT-tuotantoaan ja tehostaa liiketoiminnan prosesseja IT:n avulla.

Henkilöstön koulutus ja ammattitaidon päivittäminen ei aina ole yksinkertainen prosessi. Yksittäisiä sertifiointeja ja kursseja on olemassa paljon – mutta mitkä niistä ovat oikeasti hyödyllistä?

Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan. Erityisesti valmennusta suositellaan IT-kehittäjille ja uudistushaluisille organisaatioille.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Seuraava toteutus alkaa 30.11., ilmoittautumiset 15.11.2018 mennessä.

Onregon MCT-kouluttajien valmennuksessa pilvi haltuun

Onrego Cloud Academy on IT-tuotannon parissa työskenteleville räätälöity ketterä, työn ohella suoritettava valmennuskokonaisuus. Academyn valmennuksen suorittanut ymmärtää julkisen pilven palvelut, on ajan tasalla pilven kehityksen kanssa ja on päivittänyt oman osaamisensa.

Valmennus kestää noin vuoden verran. Etäopetuksena, itseopiskeluna ja konkreettisten harjoitusten kautta käydään läpi 18 eri aihealuetta. Kokonaisuus opastaa tehokkaiden toimintamallien ja työkalujen hyödyntämiseen erityisesti pilvipalveluiden hankintaan, käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyvissä projekteissa.

Järjestäjä