Confluence-intranetin suunnittelu ja rakentaminen

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

8.6.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Toteuta intranetin vallankumous - vie sisällöt suoraan käyttäjien luo Confluencen avulla!

Mietitkö miten tavoittaisit paremmin intranetin käyttäjät? Miten saisit lisättyä käyntejä ja toisaalta tiedotteet ja muut sisällöt entistä useamman työntekijän saataville? Oletko miettinyt minkälaisia sisältöjä intranetissä pitäisi olla ja miten ne pitäisi tarjoilla käyttäjille? Onko sinulla takana kenties useampikin intranet-uudistus jonka lopputulos on aina sama, intranet saadaan pystyyn ja toimimaan sekä sisällöt esille, mutta jostain syystä työntekijät ja muut käyttäjät eivät käy siellä tarpeeksi usein. Entä jos kääntäisit ajatuksen toisinpäin? Entä jos et enää houkuttelisi käyttäjiä intranetiin vaan veisitkin intranetin sisällöt heidän luokse?


Tässä webinaarissa esitellään lyhyesti miten Atlassianin Confluence-ryhmätyöohjelmisto taipuu osaavissa käsissä käteväksi ja kustannustehokkaaksi intranetiksi. Miten saat organisaatiosi tärkeät tiedotteet ja viestit suoraan käyttäjien ulottuville ilman erillistä ja kallista intranet-ohjelmistoa, olkoon sitten kyseessä pieni firma tai isompikin organisaatio. Webinaarin kohderyhmänä on kaikki sisäisen viestinnän ja tiedotuksen ja intranetien kanssa toimivat, olkoon toimenkuvasi sitten tiedottaja tai muu asiantuntija, projektipäällikkö tai vaikka johtaja.

Webinaarin aiheita voit halutessasi syventää laajemmassa koulutuksessa Confuence-intranetin suunnittelu ja rakentaminen. Lue lisää samasta aiheesta blogikirjoituksesta Confluence-intranetin suunnittelu ja rakentaminen.


Webinaarin sisältö lyhyesti:

  • Confluence ryhmätyöohjelmiston lyhyt esittely
  • Confluencen intranet-ominaisuudet 
  • Parhaat käytänteet onnistuneeseen intranetin rakentamiseen ja käyttöönottoon Confluencen avulla

Aikataulu:

9:00 - 9:10 Webinaariin kirjautuminen
9:10 - 9:50 Esitys 
9:50 - 10:00 Kysymykset ja vastaukset 

Antero Aunesluoma on Atlassianin tuotteisiin perehtynyt IT-kouluttaja ja konsultti. Anterolla on yli 20 vuoden kokemus koulutus- ja konsultointitehtävistä sekä erilaisista IT-alan kehittämistehtävistä ja projekteista. Asiakkaina on ollut kymmeniä yrityksiä ja yhteisöjä ja aiheena yleisimmin (liike)toiminnan kehittäminen erilaisten verkkopalveluiden avulla. Suuri osa koulutuksista on käsitellyt tietämyksen hallintaa ja intranetien rakentamista Atlassian Confluencen avulla.

Järjestäjä