Johtajan ja esimiehen elämänmuutos

Kesto:45 min
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

25.4.2017

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

Johtajan ja esimiehen rooliin kuuluu viedä joukkonsa kohti asetettuja tavoitteita tulosta tehden. Roolin mukaisen tehtävän hoitaminen on vaativaa. Jotkut meistä selviytyvät tästä hyvin. Joillekin kasaantuu matkan varrella kaikenlaisia voimavaroja vähentäviä asioita, tapahtumia ja sattumuksia.

Monet johtajat ja esimiehet kokevat olevansa yksin muutosten läpiviennin haasteiden keskellä. Monet kaipaavat

  • luotettavaa kumppania, joka ymmärtää tuloksen tekemisen käytännön haasteet ja organisaation toiminnan kokonaisuuksia
  • kokenutta sparraria, joka on aidosti sinun puolellasi ja auttaa sinua löytämään ajatteluusi uusia näkökulmia
  • ajattelukaveria, jonka kanssa voit puhua luotettavasti kaikista työelämän ja muun elämän tasapainottamisen asioista

Johtajan ja esimiehen elämän muutosvalmennus tarjoaa sinulle ajatuspohjan, jolla voit muuttaa työ- ja muun elämäsi paremmaksi. Organisaatiollesi ja sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyt valmennukset tarjoavat lisäksi luotettavan kumppanin, sparrarin ja ajattelukaverin, jonka kanssa voit luottamuksellisesti puhua kaikista työ- ja muun elämän haasteista.

Aikataulu: 

8:45 - 9:00 Webinaariin liittyminen
9:00 - 9:05 Alkusanat (Lari Peltoniemi, Wakaru)
9:05 - 9:45 Esitys (Tapio Hirvonen, Erinomainen.fi)

Puhuja: 

Tapio Hirvonen

Tapio on tehnyt töitä yli 20 vuoden ajan eri toimialoilla talous-, toimitus-, linja- ja markkinointijohtajana. Sen jälkeen hän on aloittanut organisaatioiden tuloksen parantamis- ja muutosvalmentamisen.

Tapio on huomannut, että tuskin mitään muutoksia saadaan läpi ilman, että johto ja esimiehet muuttavat heidän henkilökohtaisia tapojaan johtaa organisaatiota muutoksen keskellä. Pitää olla sekä valmiutta nähdä kirkkaasti tulevaisuuteen että osaamista saada ihmiset innostumaan matkasta kohti tavoitteita. Näistä asioista puhumme myös tässä webinaarissa.

Tutustu webinaarin vetäjän blogikirjoitukseen "Oletko sinä Maija vai Matti? Tai jotain siltä väliltä?"

HUOM! Webinaarin katsomiseen jälkikäteen tarvitset BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Webinaaritallenteen katsomiseen ilmoittautuminen jälkikäteen ei luo BrightTalk tunnusta, mutta voit luoda itsellesi sellaisen kun Oppia.fi opastaa sinut oikeaan tallenteeseen. 

Järjestäjä