WEBINAARI: Pelillistäminen jatkuvan kehittymisen työkaluna

Kesto:1 t
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

24.10.2017

Maksuton webinaari
klo14.30-15.30

Webinaari on suunnattu koulutuksista ja henkilöstön kehittämisestä vastaaville henkilöille sekä liiketoimintajohdolle. Myös yritykset jotka tarjoavat itse valmennuspalveluita saavat ajatuksia, miten omaa tuoteportfoliota voisi uudistaa pelillistämisen keinoin.

Webinaarissa käsitellään esimerkkien avulla seuraavia kysymyksiä:

  • Miksi pelillistetty oppimispolku tukee innostusta jatkuvaan kehittymiseen?
  • Mitkä pelillistämisen menetelmät pitävät jatkuvaa innostusta yllä?
  • Miten pelillistetty ympäristö integroituu yrityksen oppimisjärjestelmiin?
  • Miten pelillistämisen avulla voidaan tukea oppien siirtymistä käytännöiksi ja mitata vaikuttavuutta?
  • Miten hyödyntää pelillistämistä ilman suuria ponnistuksia ja investointeja?

Aiheita käsitellään käytännön esimerkkien valossa ja myös demojen avulla. Esityksen kesto on noin 45 minuuttia ja sen aikana osallistujat voivat jättää kysymyksiään ja kommenttejaan. Lopussa on varattu 15 minuuttia aikaa kysymysten läpikäynnille ja keskusteluille.

Webinaarin puhuja, Ville Wiik, on työskennellyt kansainvälisten organisaatioiden johtotehtävissä yli 20 vuoden ajan. VIlle on myös PragmatIQin perustaja ja toimitusjohtaja. PragmatIQ erikoistuu pelillistettyyn oppimiseen ja oppien muuntamiseen uudenlaisiksi teoiksi. PragmatIQin menetelmiä on lisensoitu jo yli 400000 käyttäjälle Suomessa ja yhtiö laajentaa toimintaansa kansainvälisille markkinoille. Yhtiön tuotteista ja menetelmistä lisää osoitteessa http://www.pragmatiq.fi

 

Järjestäjä