IAM:sta apua GDPR valmistautumiseen 

Kesto:45 min
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

25.8.2017

Maksuton webinaari
klo9.00-9.45

Hyvin toimiva käyttäjä- ja pääsynhallinta (Identity and Access Management, IAM) on kriittinen niin EU:n tietosuoja-asetuksen velvoitteisiin vastaamisessa kuin myös digitalisaation mahdollistamisessa. Henkilötietoihin pääsyn tulee olla rajattua ja hallittua, joten käyttäjä- ja pääsynhallinta on tietosuojan keskiössä.

Tässä webinaarissa luodaan yleiskatsaus käyttäjä- ja pääsynhallinnan hyötyihin ja teknisiin komponentteihin sekä käydään läpi, miten käyttäjä- ja pääsynhallinta voi auttaa tietosuoja-asetuksen asettamiin vaatimuksiin vastaamisessa.

- Mitä käyttäjä- ja pääsynhallinta on?

- Miten käyttäjä- ja pääsynhallinta voi auttaa tietosuoja-asetuksen vaatimusten täyttämisessä?
 

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 IAM:sta apua GDPR valmistautumiseen. Puhuja: Eetu Niemi, FT, Senior Consultant (Coala)


Eetu on arkkitehtuurin monitoimimies, joka on tehnyt erityisen paljon töitä käyttäjä- ja pääsynhallinnan sekä kokonaisarkkitehtuurin parissa. Käyttäjä- ja pääsynhallinnan ratkaisuja hän on suunnitellut ja toteuttanut useilla toimialoilla. Hänellä on kokemusta niin arkkitehtuurisuunnittelusta ja määrittelystä kuin myös teknisestä suunnittelusta ja tuotteiden konfiguroinnista. Eetu toimii arkkitehtuurin sekä käyttäjä- ja pääsynhallinnan konsulttina Coalassa.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Järjestäjä