Tehoja ideointityöpajoihin - fasilitoinnin inhimillinen digiloikka

Kesto:30 min
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

15.2.2018

Maksuton webinaari
klo9.00-9.30

Webinaari tarkoitettu fasilitointeja tekeville tai niitä järjestäville tahoille, jotka kaipaavat uusia konkreettisia ideoita tuloksellisuuden parantamiseen, diversiteettisyyden huomioimiseen ja workshoppien sosiaaliseen tasapuolisuuteen introvertit mukaan temmaten.

Webinaarissa kiteytetään osallistavan johtamisen hyödyt ja käydään läpi konkreettisesti miten digitaalisuus voidaan tuoda inhimillisesti mukaan fasilitointeihin.

8.45-9.00: Liittyminen ja tekniikan testaus
9.05-9.05: Tervetuloa, puhuja esittäytyy
9.05-9.30: Tarinaa fasilitoinnin inhimillisestä digiloikasta, kysymyksiä/vastauksia

Puhujana

 

 

 

 

 

Jussi Simolin on 45-vuotias kahden teini-ikäisen lapsen isä, joka 17 vuoden korporaatiouran jälkeen siirtyi start-up -yrittäjäksi eikä kadu päivääkään päätöstään. Jussin työelämän tarkoitus on auttaa ihmisiä osallistumaan heitä koskevien päätösten tekoon ja uskoo osallistavaan johtamiseen ja oppimiseen. Aineenopettajan koulutuksen käyneenä häntä kiinnostaa sekoittaa johtajuutta, oppimista ja markkinointia ja yrittää löytää asiakkailleen ymmärrettäviä hyötyjä näiden yhdistelmistä, ymmärrettävällä tavalla toivottavasti!

Lue Jussin blogi "Millainen voisi olla oppimista tukeva digiloikka palavereiden fasilitointiin?"
 

HUOM! Live-lähetyksessä voit esittää puhujalle kysymyksiä webinaarin chatissa. Jos et pääse mukaan live-lähetykseen, voit katsoa webinaarin jälkitallenteen rekisteröitymällä Oppia.fi:hin ja seuraamalla ohjeita.

Järjestäjä