Ihmisten erilaisuus työelämän vahvuutena

Kesto:30 min
Kieli: suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

28.2.2020

Maksuton webinaari
klo9.00-9.30

Ihmisten erilaisuus työelämän vahvuutena

  • Tunnetko omat vahvuutesi?
  • Tunnetko tiimiläistesi vahvuudet?
  • Osaatteko hyödyntää niitä optimaalisella tavalla?

Parhaissa tiimeissä ja organisaatioissa osataan hyödyntää ihmisten monenlaisuutta ja erilaisia vahvuuksia. Heikkouksiin keskittymisen sijaan vahvistamme vahvuuksia sillä tällä tavalla pääsemme huipputuloksiin. Lisäksi ihmisten työenergia on parhaimillaan silloin kun he pääsevät toimimaan itselleen luontaisella tavalla. Olemme kuitenkin usein melko sokeita omille vahvuuksillemme ja osaamisellemme. Miten voisimme tulla tietoisemmaksi itsemme ja toistemme vahvuuksista? Miten saisimme toinen toisemme loistamaan ja matkaisimme yhtedessä kohti huipputuloksia?

Tervetuloa pysähtymään näiden teemojen äärelle maksuttomassa aamukahviwebinaarissa. Webinaari on osa Työelämän menestystekijät- webinaarisarjaa, jota pitävät Anniina Hukari (TAITO TRAINING) sekä Jaana Hautala (OIVALTAMAAN).

Webinaarin aikataulu:

8.45-9.00 Webinaariin liittyminen

9.00-9.30 Aiheen käsittely ja yhteenveto

Kouluttaja: Anniina Hukari

on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja pusken yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten, johdon ja tiimien kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.

Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on pedagogisella opettajan pätevyydellä varustettu diplomi-insinööri ja business coach master, joka on opiskellut myös mm NLP:tä sekä aivotutkimusta.

Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.

LINKEDIN

TAITO TRAINING OY

Järjestäjä