Inhimillisyys ja tunteet työyhteisön voimatekijöinä

Kesto:30 min
Kieli:suomi
Teknologia:Muu teknologia (muu)

17.5.2019

Maksuton webinaari
klo9.00-9.30

- Miten tunteita voisi hyödyntää työyhteisössä?

- Millaisia tunteita teillä tartutetaan?

- Mitä inhimillisyys työelämässä on, miten se näkyy ja mihin se vaikuttaa?

 

Tunteet vaikuttavat toimintaamme työelämässä enemmän kuin tajuammekaan. Suuri osa päätöksistä tehdään itse asiassa tunteella ja perustellaan järjellä. Tunteet vaikuttavat kaikkeen tekemiseemme ja ne tarttuvat ärhäkän flunssan lailla. Positiivisia tunteita on hyvä tartuttaa, mutta miten niitä negatiivisia tunteita voisi käsitellä yksin, tiiminä entä yhteisönä.

Voittavassa ja tuloksellisessa organisaatiossa sekä tiimeissä voidaan hyvin. 

- Miten sinä voit omalla toiminnallasi vaikuttaa tunteiden kautta hyvinvointiin ja tulokseen?

- Mitä fiilistä itse levität ympärillesi?

- Miten niitä haastavampia tunteita voisi käsitellä?

 

Webinaarin aikataulu:

8.45-9.00 Webinaariin liittyminen

9.00-9.30 Aiheen käsittely ja yhteenveto

 

Kouluttaja:

Anniina Hukari

on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja pusken yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.

Anniinalla on yli 17 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja business coach master, joka on opiskellut myös mm pedagogiikkaa, NLP:tä sekä aivotutkimusta.

Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.

 

LINKEDIN

TAITO TRAINING OY

Järjestäjä