WEBINAARI: Ota IT-hankinnan next step

Kesto:1 t
Kieli:suomi
Teknologia:Oppia (GoToWebinar)

1.9.2017

Maksuton webinaari
klo9.00-10.00

Tule kuulemaan, miten IT-hankintaa voi kehittää tuoreella tavalla. Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia kysymyksiä:

  • Miten kasvatan IT-hankinnan suorituskykyä?
  • Miten kehitän ja johdan IT-hankintaa palveluna?
  • Miten toimin eri tyyppisten toimittajien kanssa?

Saat webinaarissa uusia ideoita hankinnan suorituskyvyn proaktiiviseen ja suunnitelmalliseen parantamiseen ja käytännön keinoja, miten voit toteuttaa niitä käytännössä.

Webinaarisarjan toinen osa 29.9.2017 käsittelee IT-toimittajahallinnan kehittämistä.

 

Puhuja

Lauri Vihonen on hankinnan kärkivalmentajia Suomessa. Hän valmentaa ja konsultoi eri toimialojen yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioita mm. hankinnan kehittämiseen, projektihallintaan ja muutoksen johtamiseen liittyen. Lauri yhdistää ketteriä ja osallistavia palveluinnovoinnin ja -muotoilun menetelmiä substanssiinsa, joka perustuu hänen laajaan kokemukseensa IT-, hankinta-, myynti- ja liiketoimintarooleissa Suomessa ja kansainvälisesti.

 

Lisätietoja

Lauri Vihonen, lauri.vihonen@leadersbeacon.fi, 050 438 1912

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Järjestäjä